Νέα μήνυση του Δημάρχου Σοφάδων κατά αγνώστων


 Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλλε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος εξαιτίας της  διάρρηξης που έγινε ξημερώματα Κυριακής στο 4ο Νηπιαγωγείο Σοφάδων που έχει έδρα στον παλιό Τσιγγάνικο οικισμό.

 Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής έγινε αντιληπτή η  διάρρηξη στο Νηπιαγωγείο. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων (Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου) έκαναν αμέσως αυτοψία και ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία. Διαπίστωσαν ότι η πόρτα του Νηπιαγωγείου παραβιάστηκε πιθανότατα με λοστό προξενώντας ζημιές και απ’ το εσωτερικό του Νηπιαγωγείου αφαιρέθηκαν ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, cd player, dvd player, ηλεκτρική θερμάστρα κλπ), αρκετά βιβλία αλλά και παιχνίδια καθώς και διάφορα άλλα χρήσιμα εκπαιδευτικά υλικά.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχή ενημερώθηκε απ τους εκπαιδευτικούς για τις κλοπές που έγιναν κι αφού είδε επιτόπου τις φθορές που προκλήθηκαν, ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος  μετέβη στο ΑΤ Σοφάδων όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ην εξής δήλωση: «Η καθημερινή σκληρή πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η παραβατικότητα στην περιοχή μας ανθοφορεί  ανεμπόδιστα. Δε θα κουραστώ να επισημαίνω καθημερινά και σε όλους τους τόνους ότι οι συνδημότες μου και οι περιουσίες τους είναι ανασφαλείς στις ορέξεις όλων εκείνων των συγκεκριμένων ομάδων που αρέσκονται να λεηλατούν. Στην περιοχή μας είναι βέβαιο χρειάζεται ενίσχυση της αστυνόμευσης».

Προηγούμενο άρθρο Εκδρομή στη Σιάτιστα
Επόμενο άρθρο Για προσχεδιασμένη δολοφονία κάνει λόγο η ένωση αστυνομικών Καρδίτσας