Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Καρδίτσας


Από το ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ανακοινώνεται ότι κατά το Φθινοπωρινό εξάμηνο έτους κατάρτισης  2008 – 2009  θα λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες.

1.  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ                                                  (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)              

2.  ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ                                             (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)                             

3.  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ                                                       (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)                             

4.  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ              (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)          

5.  ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ                                        (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)                             

6.  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ                    (2 ΕΞΑΜΗΝΑ)                                                           

7.  ΚΟΜΜΩΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ(ΠΑΛΑΜΑΣ)  (4 ΕΞΑΜΗΝΑ)                                                                                                                                          

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζομένων θα κατατίθενται στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από 1 – 9 – 2008 μέχρι και 9 – 9 – 2008 κατά τις ώρες 9.00 – 14.00.

       Οι υποψήφιοι για κατάρτιση, προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία της επιλογής, οφείλουν να καταθέσουν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καρδίτσας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Σχετική αίτηση στην οποία θα αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία, τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση κατοικίας του υποψηφίου, καθώς και η σειρά προτίμησης των ειδικοτήτων που πρόκειται να λειτουργήσουν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καρδίτσας.

2. Πρωτότυπο τίτλο σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο κάθε τύπου Λυκείου), του οποίου θα εκδίδεται φωτοαντίγραφο με μέριμνα του Ι.Ε.Κ. για τη χρήση του στην επιλογή και θα επιστρέφεται ο πρωτότυπος τίτλος στον υποψήφιο. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόμιση του πρωτότυπου τίτλου θα προσκομίζεται πρωτότυπο αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη Σχολική Μονάδα αποφοίτησης του υποψηφίου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθμός αποφοίτησης. 

3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο, των οποίων η φωτοτυπία μπορεί να επικυρώνεται και από το Ι.Ε.Κ. Σε περίπτωση έλλειψης Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου θα προσκομίζεται Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας.

4. Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη ) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σε συγκεκριμένο επάγγελμα και ειδικότητα ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.), στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο. Η απόδειξη προϋπηρεσίας είναι στην αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.

Ανακοινώνεται ακόμη ότι υπάρχουν κενές θέσεις στις παρακάτω ειδικότητες που λειτουργούν στο Ι.Ε.Κ., τις οποίες μπορούν να καταλάβουν πτυχιούχοι ΤΕΛ  & TEE Β΄ Κύκλου αντίστοιχων τομέων.

1. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (Γ Εξάμηνο)

2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (Γ Εξάμηνο)

3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Γ Εξάμηνο)

Προηγούμενο άρθρο ΤΟ 33ο SSS RALLY SPRINT ΤΗΣ ΑΛΑΜΑΠ
Επόμενο άρθρο Εξατομικευμένη εκτίμηση των ζημιών