Ειδήσεις

Νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ ο Βύρων Παππάς


Με απόλυτη πλειοψηφία εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας ο κ. Βύρων Παππάς κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία. Ο κ. Παππάς εξελέγη με 14 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο δεύτερος υποψήφιος κ. Κων/νος Ψυχογιός (δεν υπήρξε κανένα άκυρο ή λευκό ψηφοδέλτιο).

Αυτές ήταν και οι δύο μοναδικές υποψηφιότητες, ενώ η όλη διαδικασία κύλησε σχετικά γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία οι δύο υποψήφιοι έκαναν από μία σύντομη τοποθέτηση και, στη συνέχεια, έλαβε το λόγο και ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ηλίας Αντωνίου.

Ο κ. Βύρων Παππάς ξεκαθάρισε πρώτα απ ΄ όλα πως στις επόμενες εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2017 δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και συμπλήρωσε τα εξής : «Εύχομαι να προχωρήσει ενωμένο το Επιμελητήριο και αυτό το επτάμηνο που θα ακολουθήσει να κερδίσουμε και να πετύχουμε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται».

Από την πλευρά του, ο κ. Ψυχογιός ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο θεσμό του Επιμελητηρίου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ηλίας Αντωνίου ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τη Διοικητική Επιτροπή και την υπηρεσία για τη συνεργασία τους και συνέχισε επισημαίνοντας τα εξής : «Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα Συμβούλιο ήρεμο από εδώ και πέρα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία και να επαναφέρουμε το θεσμό σε μια ακόμα καλύτερη κατάσταση. Δηλώνω απλός στρατιώτης. Όσο και όπου μπορώ θα είμαι παρών».

Μία σύντομη παρέμβαση έκανε και ο κ. Γιώργος Ντενίσης αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Ηλίας Αντωνίου δηλώνοντας πως σε κάποιο σημείο «ήταν αιχμηρός για μια μικρή μειοψηφία που δημιουργεί προβλήματα» χωρίς, ωστόσο, να δοθεί άλλη συνέχεια.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τη θέση του κ. Ηλία Τρίγκα ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες έλαβε από χθες ο κ. Νίκος Παλάσκας.

 

Προηγούμενο άρθρο Όλα είναι έτοιμα για τα 49α Καραϊσκάκεια
Επόμενο άρθρο Στο 2ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα ο Φωκιανός