Νέο ΔΣ στο νοσοκομείο Καρδίτσας


Με απόφαση του υπουργού υγείας ορίστηκε νεο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, ως κατωτέρω:

α. Δάλλα Κωνσταντία του Δημοσθένη, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ως Πρόεδρος.

β. Μιγδάκος Μιχάλης του Παναγιώτη, διευθύνων σύμβολος του Παυσιλύπου Α.Ε, ελεύθερος επαγγελματίας με αναπληρωτή του τον Κουκούλη Ματθαίο του Πέτρου,πρόεδρο της παυσίλυπο Α.Ε., Αστυνομικό.

γ. Παπάρας Γεώργιος του Σωτηρίου, Δημόσιος Υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον Σδράκα Γεώργιο του Δημητρίου, Αξιωματικό Ε.Α..

δ. Αθανασίου Κωνσταντίνος του Νικολάου, Διευθυντής Μικροβιολογίας, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον Σιδέρη Λεωνίδα του Βασιλείου, Διευθυντή Χειρουργικής, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

ζ. Τέτσιου Μαρίνα του Δημητρίου, Υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Βοηθών Νοσηλευτικής, με βαθμό Γ΄, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον Τσιώλη Σωτήριο του Θωμά, Υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Λογιστικής, με βαθμό Δ΄, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου ορίζουμε τον Μιγδάκο Μιχάλη.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζόμενων είναι διετής.

 

Προηγούμενο άρθρο Ελληνόπυργος … το μπαλκόνι των Αγράφων, τα ταμπούρια του Καραϊσκάκη, τα παραδοσιακά κτήρια, οι αιωροπτεριστές
Επόμενο άρθρο Γενική συνέλευση της εταιρείας «Λίμνη Πλαστήρα - Η λίμνη των τεσσάρων εποχών»