Ειδήσεις

Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο: Επίσκεψη στον Mητροπολίτη μας


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης, ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, “ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”.

Ο Mητροπολίτης, μάς υποδέχθηκε με θέρμη και ευχήθηκε πατρικώς, καλή επιτυχία στις εκλογές, επιχειρηματική και προσωπική επιτυχία, αλλά κυρίως υγεία σε όλους μας.

Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος και ο κ. Ε. Λέμας μετέφερε στον Σεβασμιώτατο την άποψη όλων, ότι το Επιμελητήριο και η Εκκλησία πρέπει να έχουν αγαστή συνεργασία που θα αποβεί εις όφελος του κοινωνικού συνόλου. Αυτό διότι η Εκκλησία επιτελεί ίσως το σημαντικότερο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στη χώρα μας, σε μια κοινωνία που σπαράσσεται από την ανεργία και την οικονομική δυσπραγία.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του που ο συνδυασμός Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο απαρτίζεται από ανθρώπους που διαπνέονται από αρχές, που σκοπό έχουν να σταθούν δίπλα στα προβλήματα των αδυνάτων συμπολιτών μας και φυσικά των επιχειρηματιών.

Με την ευχή ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον συνδυασμό μας δυνατό, δώσαμε την υπόσχεση ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Εκκλησία, Επιμελητήριο, Περιφέρεια, Δήμοι, κοινωνικοί φορείς κ.λ.π. θα γίνουμε ένα για το καλό των πολιτών αυτού του νομού, μιας και η ευημερία των επιχειρήσεων, σχετίζεται με την ευημερία όλων των πολιτών.

Προηγούμενο άρθρο Τοποθέτηση του Στέλιου Σαριδάκη στο ΔΣ του Εργατικού κέντρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γιώργος Καπράνας: Συμμετέχουμε δυναμικά στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου