Νέο ξεκίνημα για την Παιδική Βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» του Δ.Ο.Π.Α.Κ.


Από τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη ξεκίνησε η λειτουργία της παιδικής βιβλιοθήκης «Αγγελική Βαρελλά» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Μέχρι το καλοκαίρι, η παιδική βιβλιοθήκη στεγάζονταν σε ενοικιαζόμενο κτίριο της; Πλατείας «Δημ. Γιολδάση», στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής του Δήμου Καρδίτσας, με απόφαση του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Κ. και του Δημοτικού Συμβουλίου, η βιβλιοθήκη μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο(Δωρεά ιδιώτη) επί της οδού Κώστα Βέλη 18.

Το κτίριο μετά από συντονισμένες ενέργειες του προσωπικού των Παιδικών Βιβλιοθηκών, του Δ.Ο.Π.Α.Κ. και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας, ανακαινίστηκε κι έγινε ένας ευχάριστος κι άνετος χώρος για μικρούς και μεγάλους.

Η παιδική Βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Καρδίτσας Κύριο Φώτη Αλεξάκο, τον Αντιδήμαρχο Κύριο  Κώστα Ψημμένο για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τη μετεστέγαση της παιδικής βιβλιοθήκης, τις τεχνικές υπηρεσίες και την υπηρεσία του πράσινου του Δήμου Καρδίτσας, για την ωραία όψη που έδωσαν στο κτίριο, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Κύριο Τάντο που επέβλεπε συνεχώς τις εργασίες κι έδινε τις πολύτιμες συμβουλές του και φυσικά τη διευθύντρια και τους συναδέλφους στο Δ.Ο.Π.Α.Κ. για τη συνεργασία τους και τις διευκολύνσεις που μας έκαναν μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής της παιδικής βιβλιοθήκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο κατάστημα “YOU” Καρδίτσας των αδερφών Βαγγέλη και Σάκη Παπαβασιλείου και στους τεχνικούς του καταστήματος, για τη δωρεάν επισκευή των υπολογιστών μας.

Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να μας επισκεφτούν και να ζήσουμε νέες αναγνωστικές περιπέτειες.

Περισσότερες πληροφορίες και χάρτες της τοποθεσίας της παιδικής βιβλιοθήκης στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρδίτσας και στις σελίδες των Παιδικών Βιβλιοθηκών στο Facebook.

 

 

Προηγούμενο άρθρο O Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας στο Φανάρι
Επόμενο άρθρο Νίκος Καραγιάννης: Η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη...