Νικηφόρα αποτελέσματα εκτός έδρας οι σχολικές oμάδες


  Νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα έφεραν οι τοπικές σχολικές ομάδες στα πλαίσια των αγώνων της β΄φάσης του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα: Στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του 4ου Λυκείου Καρδίτσας και του Λυκείου Καλαμπάκας με νικήτρια την ομάδα του 4ου Λυκείου η οποία πήρε την νίκη και την πρόκριση για τον επόμενο αγώνα με σκορ 4-2 στα πέναλτι.

Έγινε ωραίος αγώνας με την τοπική μας ομάδα φανερά καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με γκολ του Βαγγελάκου στο 20΄περίπου λεπτό. Στην συνέχεια στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Καλαμπάκας μπήκε δυνατά και γύρισε το σκορ με δυο γκολ στο 40΄και στο 50΄ λεπτό, αλλά η ομάδα του 4ου Λυκείου κατάφερε πέντε λεπτά πριν την λήξη να ισοφαρίσει οδηγώντας τον αγώνα στα πέναλτι όπου πιο ψύχραιμη πήρε την πρόκριση με 4-2 τελικό σκορ. Στην συνέχεια θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα μεταξύ των Λυκείων Λάρισα και Βόλου.

Η σύνθεση της ομάδας του 4ου Λυκείου Καρδίτσας: Θεολόγος Η. Καραγκούνης Χ. Παπαδόπουλος Ν. Πουρνάρας Σ. Πόποτας Θ. Χασιώτης Β. Μουσαφείρης Δ. Γιαννόπουλος Ρ. Βαγγελάκος Κ. Αναγνώστου Φ. Καντερές Α. Φακίτσας Λ. Λέτσιος Σ. Κουρτεσιώτης Α. Καμπογιάννης Λ. Κρανής Δ. Προπονητές Κατόπης Γ. και Κολοφωτιάς Σ.

Ο άλλος αγώνας έγινε στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων όπου συναντήθηκαν οι ομάδες  χειροσφαίρισης αγοριών του 1ου  Λυκείου Καρδίτσας και 4ου Λυκείου Τρικάλων.

Από την αρχή η ομάδα του 1ου Λυκείου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 7-2. Στην συνέχεια μερικά λάθη σε άμυνα και επίθεση και λίγο η χαλάρωση έδωσαν την ευκαιρία στην Τρικαλινή ομάδα να πλησιάσει στο σκορ αλλά χωρίς να καταφέρει να προηγηθεί. Ο αγώνας τελείωσε με νικήτρια την Καρδιτσιώτικη ομάδα  και σκορ 14-12. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 15/1/2010 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας όπου θα αναμετρηθεί με αντίστοιχη Λυκείου Λάρισας.

Η σύνθεση του 1ου Λυκείου: Μηλίτσης Α. Οικονόμου Θ. Νασιάκος Θ. Μπακαβέλος Θ. Αραμπατζής Β. Καλογρίτσας Φ. Κολτσίδας Α. Παπαθεοχάρης Χ. Σεχάτης Χ. Σαγάνης Κ. Τσιώρας Θ. Αναγνωστόπουλος Δ. Μυργιώτης Θ. Μακρής Γ.

Προπονητής Γκινής Γ.

Προηγούμενο άρθρο Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επόμενο άρθρο ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ & ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ