Ντ. Ρόβλιας: Το πλαφόν λειτουργεί θετικά


“Αργά ή γρήγορα θα συλληφθούν όλοι αυτοί οι πρατηριούχοι, οι οποίοι αποτολμούν να κλέβουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές, που βάζουν βενζίνη”, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή τον εντοπισμό δύο νέων πρατηρίων  υγρών καυσίμων με «πειραγμένες»  αντλίες στις περιοχές Ταύρου και Άνω Ηλιούπολης.
 “Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά”, υπογράμμισε ο κ. Ρόβλιας και πρόσθεσε: “Τους προειδοποιούμε για τελευταία φορά. Οι ποινές είναι βαρύτατες: Οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, ποινική δίωξη και πολύ υψηλά πρόστιμα”.

Σημείωσε παράλληλα ότι “τις τελευταίες ημέρες πέφτουν οι τιμές καυσίμων, όπως αναμέναμε και είχαμε προαναγγείλει, ως αποτέλεσμα της πτώσης των διεθνών τιμών πετρελαιοειδών. Το Υπουργείο μας παρακολουθεί συνεχώς την αγορά των καυσίμων και παρεμβαίνει όταν παρουσιάζονται φαινόμενα αισχροκέρδειας ή εναρμονισμένων πρακτικών. Το πλαφόν που πρόσφατα επιβάλαμε στην τιμή της απλής αμόλυβδης σε 13 νομούς της χώρας λειτουργεί θετικά και προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή”.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση της Παιδικής Ποδηλατικής Ακαδημίας του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλλογος γυναικών Ν. Καρδίτσας: να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για το νοσοκομείο Καρδίτσας