Ξεκίνησαν οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών της νέας δημοκρατίας


Tην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Καρδίτσας, ενόψει των εκλογών της 16ης Ιουνίου,  εγκαινίασαν οι υποψήφιοι βουλευτές της παράταξης, επισκεπτόμενοι τις προηγούμενες ημέρες το Μακρυχώρι, την Ματαράγκα, το Λεοντάρι, και τον Κέδρο.

Στις επαφές τους με τους συγκεντρωμένους πολίτες, οι υποψήφιοι Βουλευτές, μετέδωσαν το μήνυμα της ενότητας της παράταξης, ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης, αλλά και την αισιοδοξία, πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι απολυτά επιτυχημένο για την Νέα Δημοκρατία και ελπιδοφόρο για την Πατρίδα. Βρισκόμαστε, τόνισαν, μπροστά σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση, η οποία πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες και προοπτικές διακυβέρνησης για την χώρα. Οι πολίτες είναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν τον ρόλο, την συμμετοχή και την ευθύνη, που είχαν κάποιες πολιτικές παρατάξεις, ώστε να μην υπάρξει, σε μια τόσο κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, προβάλλοντας τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες σε βάρος του εθνικού συμφέροντος.

Η παρουσίαση του «προγράμματος» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επεσήμαναν, αποκάλυψε περίτρανα τόσο την παντελή απουσία ρεαλιστικών προτάσεων όσο και την επικινδυνότητα των θέσεων που υποστηρίζει. Στην πραγματικότητα όσα ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε δεν είναι καν  πρόγραμμα αλλά ευχολόγιο. Πρόκειται για συρραφή ανέφικτων υποσχέσεων και ανεδαφικών λύσεων, καθώς λείπει η οποιαδήποτε εκτίμηση και κοστολόγηση των μέτρων, που με περισσή άνεση υπόσχεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να εφαρμόσει.

Σε αντίθεση με την ανέφικτη και δημαγωγική υποσχεσιολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι 18 προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, που πρόσφατα παρουσιάστηκαν, μπορούν να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις επανεκκίνησης της οικονομίας. Ο Πρόεδρος μας, ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσίασε ένα πρόγραμμα βασισμένο σε επεξεργασμένες και κοστολογημένες προτάσεις, που η εφαρμογή τους μπορεί να ανοίξει το δρόμο της ανάκαμψης και της ελπίδας. Προτάσεις ρεαλιστικές. Που βγάζουν τη χώρα από την κρίση. Όχι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί, που την οδηγούν εκτός ευρώ και την πάνε πίσω στο μακρινό παρελθόν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Παπαλός: «Αναβαθμίζουμε με έργα τον οικισμό του Μαύρικα»
Επόμενο άρθρο 9ο θεατρικό θερινό σεμινάριο - κατασκήνωση