Ειδήσεις

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον 4ο Πλαστήριο Δρόμο Καρδίτσας


  Συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων που θα υποστηρίξουν την υλοποίηση του 4ου Πλαστήριου Δρόμου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/3 στο Δημαρχείο με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ο αγώνας δρόμου  οργανώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου από το Δήμο Καρδίτσας και το ΔΟΠΑΚ  με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τη συνεργασία του «Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας», «Φωκιανός», «Περσέας » και «Ωρίων», αλλά καθοριστική θα είναι και φέτος η βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, πλαισιωμένος από την εντεταλμένη σύμβουλο και υπεύθυνη διοργάνωσης κ. Άλκηστη Κολοκύθα, τον πρόεδρο του συλλόγου δρομέων Καρδίτσας κ. Βησσάρη Ζησόπουλο και το μέλος του ΔΟΠΑΚ κ. Ανδρ. Λάππα ευχαρίστησε θερμά τους φορείς και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων, εξαίροντας τη βοήθεια που προσέφεραν στις προηγούμενες διοργανώσεις και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν και φέτος. Μια διοργάνωση που, όπως είπε, προάγει τον μαζικό αθλητισμό και έχει αγκαλιαστεί από τους Καρδιτσιώτες, αλλά και συνολικά από το δρομικό κίνημα της χώρας.

Ακολούθως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοργάνωση και τις οργανωτικές λεπτομέρειές της, ενώ ανάλογη συνάντηση συμφωνήθηκε να επαναληφθεί και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.

Σημειώνεται οτι ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές

  • 10.000μ.: Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική πλατεία).
  • 5.000μ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.
  • 3.000μ.: για ΑμεΑ (με καρότσι): Αφετηρία από το ύψος του Νοσοκομείου περίπου και μέσω Καραϊσκάκη και Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.
  • 1.000μ.: για παιδιά:Αφετηρία Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και μέσω Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής – ήδη προσεγγίζουν τις 500- γίνονται ηλεκτρονικά στο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFcXdMSAAePG_HDnWWcWaKFrdkbI433KnzaOQOR06QraUrnw/viewform

Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής ( για παιδιά και ΑμεΑ ) θα γίνονται δύο (ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για τους αγώνες 10.000μ και 5.000 δεν θα γίνουν εγγραφές πριν την έναρξή τους, λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 39χρονος δυνάμει εντάλματος σύλληψης
Επόμενο άρθρο Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων