Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μουζακίου


Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου της 5ης περιφέρειας του Δήμου Μουζακίου.Έγινε αγώνας επίδειξης μεταξύ των κοριτσιών του δημοτικού της Μαγούλας και του 2ου Μουζακίου. Ακολούθησε ο αγώνας των αγοριών όπου η ομάδα της Μαγούλας νλικησε την ομάδα του 2ου Μουζακίου με σκορ 4-3!

Ταυτόχρονα έγινε και εθελοντική αιμοδοσία.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου κος Κωτσός ,o Αντιδήμαρχος κ. Πολυμερόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φούντας, οι πρόεδροι τωνΤ.Κ. Μαγούλας κ. Καρδιτσιώτης, ,Μαγουλίτσας κ. Σπανός και Κρανιάς κ. Κοτρώτσιος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μητσιάδη, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα παρακάτω: «Σας καλωσορίζουμε όλες και όλους στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μουζακίου και συγχαίρω θερμά το Διευθυντή του Δ.Σ. κ. Τσερέπα για την άψογη διοργάνωση, όπως και όλους τους συναδέλφους δασκάλους που βοήθησαν σ’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθεί δημοτική συνείδηση σ’ όλους τους δημότες μας, ξεκινώντας από τη μαθητική ηλικία και νομίζω ότι προς αυτή την κατεύθυνση οι αγώνες που διοργανώνονται σήμερα επιτελούν σοβαρό έργο. Συγχαίρω και ευχαριστώ επίσης τους διευθυντές όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, των δασκάλους και τους γυμναστές τους που με μεράκι και εξαιρετική διάθεση συμμετέχουν και στηρίζουν το τουρνουά ποδοσφαίρου, Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη θεάρεστη πράξη τους να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος του Δήμου Μουζακίου»

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές προς τους μαθητές και τις μαθήτριες
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Η μάθηση αποτελεί τη μοναδική δύναμη για ευημερία και πρόοδο»