Ξεκινά το Φεστιβάλ στο Παλέρμο


  Ξεκινά σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου το Φεστιβάλ στο γήπεδο του Παλέρμο, το οποίο και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται και η Διοίκηση της ΔΗΚΕΚ δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία του, ενώ υποσχέθηκε ότι η κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη.

Ο κ. Ξυδιάς

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ κ. Αποστόλης Ξυδιάς, πλαισιωμένος από τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ, παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου, τονίζοντας τα παρακάτω:

«Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποιεί το Φεστιβάλ Παλέρμου. Πρόκειται για μια προσπάθεια που αφενός σκοπό έχει να δώσει το μήνυμα στις νεότερες ηλικίες να ασχοληθούν ακόμη πιο μαζικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αφετέρου δε να αναδείξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλέρμου, οι οποίες χρόνια τώρα αποτελούν σημείο αναφοράς του αθλητισμού της πόλης μας.

Η πρώτη περσινή διοργάνωση ξεκίνησε δειλά – δειλά και η φετινή αναμένεται ακόμη καλύτερη και πιο πλούσια σε δραστηριότητες για κάθε ηλικία.

Στόχος και σκοπός  είναι κάθε χρονιά το συγκεκριμένο Φεστιβάλ  να αναβαθμίζεται συνεχώς, να εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες, κρατώντας πάντοτε το μήνυμα της άθλησης επίκαιρο για την καθημερινότητα του κάθε συμπολίτη μας.

Ως διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., θεωρούμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που στήριξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσπάθειά μας., αλλά και όλους εκείνους που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουν και μας δίνουν τη δυνατότητα για μελλοντικές ακόμη καλύτερες διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε τους «εραστές» του ποδοσφαίρου που αθλούνται κάθε εβδομάδα στο Παλέρμο, τους παλαίμαχους της Αναγέννησης, καθώς και την ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της γειτονικής πόλης των Τρικάλων, η οποία φέτος θα τιμήσει με την παρουσία της τους αγώνες.

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με τις εκδηλώσεις».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΛΕΡΜΟΥ

Σάββατο 22 Αυγούστου ώρα 21.30 εργατικές κατοικίες Παλέρμου

Παράσταση θεάτρου Σκιών από τον καραγκιοζοπαίχτη Μάκη Χάρμπα

Κυριακή 23 Αυγούστου ώρα 21.30 Παλέρμο

Συναυλία με τους καλλιτέχνες Μαριώ και Λάμπρο Καρελά

Δευτέρα 24 Αυγούστου ώρα 17.30 Παλέρμο

Τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Συμμετέχουν:

παλαίμαχοι Αναγέννησης Καρδίτσας,

παλαίμαχοι Τρικάλων,

παλαίμαχοι Καρδιτσιώτες

που αθλούνται τακτικά στο Παλέρμο

Προηγούμενο άρθρο Φωτιά στη χωματερή και στα μπατζάκια τους
Επόμενο άρθρο Ο «ΘΗΣΕΑΣ», Θυσία στο Θυσιαστήριο της Μικροπολιτικής.