Οι μάσκες έπεσαν – Απάντηση του Δήμου Μουζακίου σε δημοσίευμα


Αναφορικά με το προχθεσινό δημοσίευμα των συμβούλων της μειοψηφίας κ.κ. Ντόντου, Γιώτη και Βασιλάκου κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το Δήμο Μουζακίου και τους δημότες του, αλλά επιμένουν στο μοναχικό τους και επικίνδυνο δρόμο να επιβαρυνθεί ο Δήμος με 2.500.000 ΕΥΡΩ. Εδώ να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται από δάνεια των πρώην κοινοτήτων Γελάνθης και Λαζαρίνας, από το 1982, τα οποία δόθηκαν τότε κατά παράβαση όλων των ισχυουσών διατάξεων περί δανείων των Ο.Τ.Α. και χωρίς να έχουν οι τότε κοινότητες καμία δυνατότητα να τα αποπληρώσουν, με την εγγύηση του δημοσίου, το οποίο και αναλάμβανε την αποπληρωμή τους.

Οι κ.κ. Βασιλάκος, Ντόντος και Γιώτης αποδείχθηκαν ισχνή μειοψηφία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ακόμη και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του γύρισαν την πλάτη στο επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν σε βάρος του Δήμου Μουζακίου και των Δημοτών του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να φορτώσουν το Δήμο με ένα χρέος που δεν του ανήκει ύψους 2.500.000 ΕΥΡΩ.

Την ώρα που η Δημοτική Αρχή έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει το δίκαιό της, που δεν είναι άλλο από τη διαγραφή του δυσβάσταχτου και άδικου χρέους, των 2.500.000 ΕΥΡΩ, οι τρεις προαναφερόμενοι σύμβουλοι αντί να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Δήμο και να υποστηρίξουν τον αγώνα που κάνει για διαγραφή του χρέους, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις για το αντίθετο.

Εύγε τους.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών μας.

Προηγούμενο άρθρο Δομήνικος Βερίλλης: "Σχετικά με τα έργα στην Καρδίτσα"
Επόμενο άρθρο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Παλαμά: Αιμοδοσία - όλοι παρόντες στην προσφορά ζωής