Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Παλαμά: Αιμοδοσία – όλοι παρόντες στην προσφορά ζωής


Η μεγαλύτερη προσφορά  στον συνάνθρωπό μας είναι όταν δίνουμε αίμα. Είναι κάτι που δίνουμε από τον εαυτό μας για τους άλλους.

Οι συνειδητοποιημένοι Αιμοδότες συμμετέχουν πάντα στις αιμοδοσίες. Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που ενώ θέλουν δεν μπορούν (για λόγους υγείας) να δώσουν αίμα. Κι αυτοί μπορούν να συμβάλλουν σ’ αυτή την υπόθεση παρακινώντας γνωστούς τους να συμμετέχουν. Κάποιοι άλλοι ενώ μπορούν να δώσουν αίμα δεν το αποφασίζουν είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί έχουν δυσπιστία είτε γιατί δείχνουν αδιαφορία..

Σε όλους αυτούς θα λέγαμε τα εξής:                                                                                         Η Αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές. Η ασφάλεια και η υγεία του αιμοδότη είναι απόλυτα εξασφαλισμένες. Ο πόνος της βελόνας διαρκεί όσο ένα τσίμπημα, δηλ. μια στιγμή.                                                                                                                                                                                                          Η αδιαφορία είναι ολέθρια. Ας αφήσουμε τη νοοτροπία της ανευθυνότητας. Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο την υπευθυνότητα και την ανθρωπιά μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι.

Ο Σύλλογος (τηλ. 6974430797, 6977995067, 6974978776) με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια καταβάλλει προσπάθεια για να έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες για αίμα. Στο διάστημα λειτουργίας του συλλόγου έχουν καλυφθεί όλες οι ανάγκες για αίμα. Συνεχίζοντας την προσπάθεια οργανώνουμε την 12η  αιμοδοσία  την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα  9 π.μ.-1 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Παλαμά σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.(Θα δοθούν και οι Κάρτες Αιμοδοτών).

Έλα κι εσύ μαζί μας. Ο Σύλλογος είναι για όλους τους συνανθρώπους μας.

Κάθε οικογένεια κι ένας αιμοδότης. Είναι ζήτημα ζωής-είναι ζήτημα τιμής.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ.

Μην περιμένεις πρώτα να χρειαστείς αίμα.                                                                           ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Οι μάσκες έπεσαν - Απάντηση του Δήμου Μουζακίου σε δημοσίευμα
Επόμενο άρθρο ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - Οι Διευθύνσεις Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης Καρδίτσας