Ειδήσεις

Οι μαθητές της Δρακότρυπας στο Δημαρχείο Μουζακίου


Το Δημαρχείο Μουζακίου επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Δρακότρυπας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Δημήτρη Σούφλα Διευθυντή του Σχολείου, Ζωή Κόφφα, δασκάλα και Ουρανία Κουκουράβα, νηπιαγωγός.

Οι μικροί μαθητές, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ενεργού πολίτη είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό, για διάφορα ζητήματα σχετικά με τη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου, αλλά και για θέματα σχετικά με το σχολείο τους. Ζήτησαν δε, την κατασκευή παιδικής χαράς και την τοποθέτηση τερμάτων στο χώρο του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους αυτή, ενημέρωσε ότι για το θέμα της παιδικής χαράς, το έργο δρομολογείται  άμεσα, ενώ έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθεί και το ζήτημα με την τοποθέτηση τερμάτων.

Ευχήθηκε δε στους λιλιπούτειους δημότες να έχουν υγεία και πρόοδο, ώστε στο μέλλον να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Προηγούμενο άρθρο 22 νέα έργα 7,9 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συλλήψεις φυγόποινων σε Καρδίτσα και Σοφάδες