Οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί Π.Ε. για την αποκατάσταση της αλήθειας


Με απορία διαβάσαμε, τα όσα δημοσιεύθηκαν σχετικά με την συνάντηση των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου .

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Αναφέρεστε σε συνάντηση με μεταταγμένους εκπαιδευτικούς , συμμετέχοντες (τάχα) , 31 ΠΕ11 ? , 19 ΠΕ06? , 3 ΠΕ16 ? , 20 ΠΕ19 ? , και επιπλέον και άλλων μόνιμων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ? Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας , στην οποία πραγματοποιήθηκε η ανωτέρω συνάντηση , δεν ξεπερνούσαμε τα τριάντα πέντε ( 35 ) άτομα ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις ,και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, δεν υπήρξε ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ , σχετικά με τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση . Αντίθετα, η άποψη όλων των μεταταγμένων εκπαιδευτικών, ήταν να δοθούν οι συγκεκριμένες θέσεις , που με δημοσιευμένο ΦΕΚ , ορίστηκαν , ΝΟΜΙΜΑ από το ΥΠΑΙΘ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμφωνήσαμε στο να προχωρήσει η ΔΟΕ δικαστικά , προκειμένου να ακυρωθούν οι ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ , ως παράτυπες.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ , για ποιο λόγο το ΔΣ σε συγκεκριμένο δημοσιευμένο την 17 -10-2013 , άρθρο του , κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ , καθώς στην ανωτέρω συνάντηση δεν υπήρξε έκδοση καμιάς τέτοιου είδους απόφασης.

Παρακαλούμε το ΔΣ να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις και να αναφερθεί και στις δικές μας θέσεις , ως όφειλε , προς αποκατάσταση της αλήθειας .

ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Η Ασημίνα Σκόνδρα αντίθετη στην φορολόγηση των αγροτεμαχίων
Επόμενο άρθρο Επικεφαλής ψηφοδελτίου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο Ηλίας Αντωνίου