Επικεφαλής ψηφοδελτίου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο Ηλίας Αντωνίου


Η Συντονιστική Επιτροπή της Νέας Δημοτικής Κίνησης που αναδείχθηκε στην ιδρυτική συνέλευση της Κίνησης, στην χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα παρακάτω:

α) Προκρίνει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέλθει στις προσεχείς αυτοδιοκητικές εκλογές τον κ. ΗΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ του Παυσανία.

β) Η επίσημη παρουσίαση του επικεφαλής θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της κίνησης η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, όπου επίσης θα οριστικοποιηθεί το όνομα της κίνησης και θα παρουσιαστούν οι βασικοί προγραμματικοί στόχοι.

γ) Καθόρισε ένα πλάνο δράσης για το επόμενο διάστημα που αφορούν στις δημόσιες παρεμβάσεις για τα τεκταινόμενα στο δήμο, τη συγκρότηση επιτροπής για την επεξεργασία του προγράμματος, τη διεύρυνση της κίνησης με το άνοιγμά της στην τοπική κοινωνία κ.α

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί, τέλος, τους δημότες του Δήμου Πλαστήρα που ενδιαφέρονται για μια άλλη πολιτική στον Δήμο να συμβάλλουν ενεργά με τη συμμετοχή τους και τις απόψεις τους μέσα από τις συμμετοχικές διαδικασίες που καθιέρωσε η κίνηση στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Γραφείο Τύπου Νέας Δημοτικής Κίνησης δ. Πλαστήρα

17-10-2013

Προηγούμενο άρθρο Οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί Π.Ε. για την αποκατάσταση της αλήθειας
Επόμενο άρθρο Θα βάλει “χέρι” στις καταθέσεις πολιτών ο Δήμος Καρδίτσας; - Θα δεσμεύει λογαριασμούς για οφειλές προκειμένου να μη μπλοκαριστούν οι χρηματοδοτήσεις του