Οι Μητροπολίτες Χαλκηδόνος και Καρθαγένης στον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο


Τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος.

Ο κ. Αθανάσιος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, ο οποίος τον καλωσόρισε στην Επαρχία του και στα Γραφεία της Μητροπόλεως.

Τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος συνόδευε η Ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Γερόντισσα Διοδώρα.

«Είστε πάντοτε ευπρόσδεκτος στην Ιερά Μητρόπολη και είναι χαρά και ευλογία για εμάς η παρουσία σας», ανέφερε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καλωσορίζοντας τον Γέρων Χαλκηδόνος.

Ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Τιμόθεο για τη συνάντηση και την αβραμιαία φιλοξεν ία.

«Θα χαρώ όταν έρθετε στην Πόλη να βρεθείτε κοντά μας, και στην Μητρόπολή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος.

Τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Αλέξιος, ο οποίος αυτές τις ημέρες παρεπιδημεί στα Τρίκαλα.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καλωσόρισε στην Μητρόπολη τον κ. Αλέξιο, με τον οποίο συνδέεται με αδελφική φιλία ετών.

Τέλος ο Μητροπολίτης Καρθαγένης από την πλευρά του ευχήθηκε υγεία και δύναμη και καλλίκαρπη ποιμαντορία στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Συσπείρωση και αγώνας για να μην αξιοποιηθεί η λειψυδρία κατά των αγροτικών καλλιεργειών
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου Θερινού Σχολείου στη Νεράιδα