Οι παροχές στους Τρίτεκνους


Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν παροχές των δήμων του νομού μας προς τους τρίτεκνους, o σύλλογός έχει να κάνει τις εξής επισημάνσεις.

Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας κάθε χρόνο πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση και κοπή πίτας και μαζί με τις ευχές, είθισται ο Πρόεδρος να αναφέρετε στις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος και στις παροχές που έχει πετύχει.

Έτσι λοιπόν και φέτος κατά την εκδήλωση ο Πρόεδρος κος Θεοδωρόπουλος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις δράσεις που είχε αναπτύξει ο σύλλογος και στην συνέχεια ευχαρίστησε τους φορείς του Νομού, τους Δημάρχους των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου και Σοφάδων για τις παροχές που παρέχουν στο σύλλογο μας και όλους όσους έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν να στηρίζουν την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τον Δήμο Καρδίτσας, ότι μετά από συνεχείς πιέσεις και προσπάθειες με τους αρμοδίους [Δήμαρχο και τους συνεργάτες του] πετύχαμε την μείωση των τιμολογίων του Νερού στην ΔΕΥΑΚ, τα δίδακτρα στο Δ. Ω. Κ., την τιμή του εισιτηρίου στο Κινηματοθέατρο και στον θερινό σινεμά από 7 Ευρω σε 5, στο κολυμβητήριο και τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Για τον Δήμο Μουζακίου, την απαλλαγή από τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, και τα δίδακτρα από το Δ.Ω.Μ. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σοφάδων για την μείωση των Δημοτικών τελών και των τιμολογίων Νερού της ΔΕΥΑΣ.

Τέλος, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι και από το Δήμο Παλαμά περιμένουμε αντίστοιχες παροχές, με σκοπό να δείξει έτσι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Είναι γνωστό ότι ως κοινωνία βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση φοροεισπρακτικής ισοπεδωτικής πολιτικής και θα πρέπει όλοι οι φορείς, να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και βεβαίως οι Δήμαρχοι να στηρίξουν και να ενισχύσουν έμπρακτα τις πολυμελείς οικογένειες, διότι το έχουν άμεσα ανάγκη.

Κατά συνέπεια περιμένουμε από τους εκπροσώπους των Δήμων πολλά περισσότερα και όποιος διάλογος αναπτύσσετε δια του τύπου και έχει να κάνει με την ικανοποίηση των διεκδικήσεων μας, είναι ευπρόσδεκτος.

Εκ του συλλόγου.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη στο Μαυρομμάτι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο O Ετήσιος Χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας "Η Ανάπλαση"