Οι υποψήφιοι του ΛΑ.Ο.Σ στην αστυνομική διεύθυνση και την πυροσβεστική


Στα πλαίσια των συνεχιζομένων περιοδειών και της επαφής τους με τους πολίτες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κώστας Καρδαράς και Καίτη Αλεβιζοπούλου επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης όπου συζήτησαν με τους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας, ενημερώθηκαν για τους προβληματισμούς και τα προβλήματά τους και τις ηρωικές και υπεράνθρωπες πολλές φορές προσπάθειες που καταβάλλουν ακόμα και πέραν του ωραρίου τους για την τήρηση των καθηκόντων τους.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι η αγάπη και συμπαράσταση του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ προς τα στελέχη και τον θεσμό των σωμάτων ασφαλείας έχει βαθιά ιδεολογική αφετηρία. Αντίθετα με το νεοφιλελευθερισμό που στόχος του είναι η συρρίκνωση μέχρις εξαφανίσεως του κράτους και των δομών του και αντίθετα με μαρξισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό που στοχεύουν στην εξαφάνιση αυτής της μορφής της κοινωνίας, ο εθνικός παρεμβατισμός και ο ΛΑΟΣ αγωνίζονται για την στήριξη και εξυγίανση του εθνικού κράτους με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και στηρίζουν σταθερά και αμετακίνητα τα σώματα ασφαλείας.

Η Δημόσια Τάξη και η Ασφάλεια εξ άλλου αποτελούν βασικές προτεραιότητες του προγράμματός μας με μια σειρά άμεσα υλοποιήσιμων προτάσεων για τη νέα Βουλή της 18ης Ιουνίου.

Ο Κώστας Καρδαράς και η Καίτη Αλεβιζοπούλου με τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας γιατί έτσι στηρίζουμε την ίδια την κοινωνία και τον λαό μας.

Προηγούμενο άρθρο Για πολιτιστικά θέματα συζήτησε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δ.Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Το οινοποιείο καραμήτρος κέρδισε μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό κρασιού