Οι «Opera Chaotique» σε ένα μοναδικό live


Οι OperaChaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον VoodooDrummer. Kατά τη διάρκεια των τριών χρόνων από τη δημιουργία τους, έδωσαν 235 shows σε 12 διαφορετικές χώρες αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από το φιλόμουσο κοινό. Το καλοκαιρινό τους ταξίδι συνεχίζεται και φέτος σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και το Σάββατο 6 Ιουλίου θα παρουσιάσουν την παράστασή τους στην Καρδίτσα, στο Καφέ – Ιππικό Κέντρο «Φιλόνεικος».
Επίτιμοι καλεσμένοι, όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές των ιστοριών τους : Μαρκήσιος Ντε Σαντ, Τσάρλς Μπουκόβσκι, Φάντασμα της Όπερας, Βασίλισσα των Βουντού, Κάρμεν, Δον Ζουάν. Οι
Tenorman & VoodooDrummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, cabaret και musical.
Θα ακουστούν επίσης πρωτότυπες συνθέσεις από το πρώτο τους
albumμελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σαίξπηρ, Μπουκόβσκι και Έντγκαρ Άλαν Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό, χιουμοριστικό show.

Ώρα έναρξης 10 το βράδυ. Τιμή εισόδου 5 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων 6932.706080. «Φιλόνεικος» Καφέ – Ιππικό Κέντρο, στο 3ο χιλ. Καρδίτσας – Σμοκόβου.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε και η 3η Εβδομάδα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας
Επόμενο άρθρο Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο διαμελισμού και εκποίησης της ΔΕΗ - Γράφει ο Ηλ. Τσιαμαντάς