Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις «Επισκέπτομαι την πόλη μου»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επταήμερο δράσεων και εκδηλώσεων για την πόλη της Καρδίτσας με τίτλο «ΕπιΣκέπτομαι την πόλη μου 2014» με την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Την ημερίδα λήξης, με θεματολογία σχετική με τις προοπτικές εξέλιξης της πόλης και τις ευκαιρίες ανάπτυξής της. χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Πολιτισμού και Τουρισμού κα Ελένη Αγραφιώτου. Παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις με προτάσεις για επανάχρηση κτιρίων της Καρδίτσας και αναπλάσεις των δημόσιων χώρων της πόλης. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή της Δ2 τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με την παρουσίαση της εργασίας «Η Καρδίτσα σε χρειάζεται… Χτίζουμε την πόλη του μέλλοντος», καθώς και της Ε1 τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με έκθεση ζωγραφικής.

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Νομού Καρδίτσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την αιγίδα τους το Δήμο Καρδίτσας και το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, καθώς και τους φορείς που συνεργάστηκαν για τις δράσεις του 7ημέρου, να τιμήσει τους χορηγούς για την αμέριστη οικονομική ενίσχυση και βεβαίως τους συμμετέχοντες στις δράσεις για την άδολη και ειλικρινή ηθική συμπαράσταση. Το ενδιαφέρον όλων σας, δίνει ελπίδα διεξόδου από το τέλμα της κρίσης και βήμα για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Πάνω απ’ όλα η συμμετοχή όλων και κυρίως των πολιτών της πόλης μας σε τέτοιου είδους δράσεις είναι σημαντική αφού οι ιδέες και το όραμα των πολιτών θα σηματοδοτήσουν τα μελλοντικά σχέδια της πόλης.

Το «ΕπιΣκέπτομαι την πόλη μου» εκπέμπει το μήνυμα ότι η πόλη είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται παράλληλα με τη ζωή στον τόπο και δίνει τροφή για (επι)σκέψεις μέχρι το ραντεβού της επόμενης χρονιάς.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Προηγούμενο άρθρο Θάφτηκε το πόρισμα του υφυπουργού Εξωτερικών Κ. Τσιάρα
Επόμενο άρθρο Ενάντια στις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών