Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών


Ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών ν. Καρδίτσας με ευκαιρία την 8 Μάρτη  Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Οι δραστηριότητες, που για την φετινή χρονιά συνδυάζονται με την έναρξη της 5 μηνης καμπάνιας της ΟΓΕ και του Συλλόγου Γυναικών Ν.Καρδίτσας με θέμα: «Εργασία-Μητρότητα-Ελεύθερος χρόνος», ξεδιπλώθηκαν από την 1 Μάρτη και ήταν πολύμορφες.

1.Από την Τετάρτη 1 Μάρτη εως Τετάρτη 8 Μάρτη πραγματοποιήθηκαν  περιοδείες και εξορμήσεις σεχώρους δουλειάς (δημόσιες υπηρεσίες, μαγαζιά-σούπερ μάρκετ-τράπεζες –ΟΑΕΔ-ΔΕΗ-ΤΕΙ- Κτηνιατρική)

  1. ΟΜΙΛΙΕΣ:
  • ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ:

ΚΕΠ-ΚΕΔΥ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

  • ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

-ΤΕΙ:ΤΜΗΜΑ ΞΥΛΟΥ-2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Ε & ΣΤ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΗ»

  • ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ:

-ΟΑΕΔ (ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ-ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ)

  • ΠΕΜΠΤΗ 9/3 Ομιλία στο ΚΑΠΗ σε συνταξιούχες.

3.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Τετάρτη 8/3

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:

  • Στις 6.30 μμ στο «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ» με μαζική παρουσία γυναικών, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση που περιλάμβανε ομιλία με θέμα: «ΕΡΓΑΣΙΑ-ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα Μουσικό αφιέρωμα από καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας και τους καλλιτέχνες Ρίτσα Πέτσα και Άρη Φαλιάγκα που  απέδωσαν  ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα  τραγούδια με αναφορά στην γυναίκα.

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους συντελεστές του αφιερώματος, τον διευθυντή, τους καθηγητές του Μουσιικού σχολείου και τους καλλιτέχνες για την υπέροχη μουσική βραδιά που χάρισαν στις γυναίκες που μαζικά συμμετείχαν στην τιμητική αυτή εκδήλωση.

Θέλει να ευχαριστήσει επίσης τους μαζικούς φορείς του νομού μας που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του συλλόγου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΗΡΟΥ (ΣΕΚΛΙΖΑ) 8 ΜΜ: ομιλία με θέμα την 8 Μάρτη
  • ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΜΑΣΙΟΥ:

Εκδήλωση: Παρασκευή  17/3 στο Λεοντάρι (καφενείο ΕΥΘΥΜΙΟΥ)

-Χαιρετισμοί από τους Αγροτικούς Συλλόγους Γραμματικού και Λεονταρίου.

-Ομιλία από την Ομάδα Γυναικών με θέμα την 8 Μάρτη

 

 

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμός Πεπραγμένων Αντιδημάρχου Οικονομικών Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Πολυάριθμη χειμερινή ανάβαση στα Βαρδούσια από τον ΕΟΣΚ