Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στον Ελληνόπυργο


 Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των νέων, ολοκληρώθηκαν οι φετεινές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στον Ελληνόπυργο.

 Το πρόγραμμα περιλάμβανε την θεσμοθετημένη πλέον Έκθεση ζωγραφικής, στην οποία εκτέθηκαν έργα των Ευγ. Σπαθάρη, Ραφ. Μπάϊκα και Πόπης Σχιζοδήμου, βραδιές Ελληνικού κινηματογράφου, θεατρική παράσταση με τον θίασο Α. Νικολάου, ρεσιτάλ μικρών παιδιών με ατομικά μουσικά όργανα (πιάνο, βιολί, κιθάρα και γκάϊντα), την χορωδία γυναικών του Ελληνοπύργου με την καθοδήγηση του Θωμά και Ειρήνης Βούρδας, μουσική λαϊκή βραδιά και βραδιά με νεολεΐστικα συγκροτήματα ροκ. 

Το κλου των εκδηλώσεων όμως ήταν η διαδικτυακή ένωση που έγινε με απόδημους Ελληνοπυργιώτες, κατά την διάρκεια της οποίας απόδημοι του εξωτερικού είδαν στην μεγάλη οθόνη συγγενείς και φίλους, με τους οποίους συνομίλησαν σε ανοικτή απ’ ευθείας ακρόαση και εικόνα.

Η εκδήλωση αυτή έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο οργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος εκφράζει την βεβαιότητα, ότι το επόμενο καλοκαίρι οι εκδηλώσεις θα είναι επίσης πολλές, πρωτότυπες και σημαντικές.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «To σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για τα Α.Ε.Ι. δεν είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο
Επόμενο άρθρο Μπ. Παπαδόπουλος: Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ είχε ο Δήμαρχος Σοφάδων