Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το Σοφαδίτικο Καρναβάλι


Με κέφι και έντονη Καρναβαλική διάθεση συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αλλά και η κατασκευή των αρμάτων για τη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής.

Οι δοκιμασίες του Κρυμμένου θησαυρού ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου με το διαγωνισμό χορού για τα μέλη των ομάδων στην Κεντρική Πλατεία και το πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με τον «Κλόουν Ανακατωσούρα».

Ιδιαίτερη επιτυχία με πολύ χορό μέχρι το πρωί σημείωσε και το πάρτυ μασκέ ενηλίκων που διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων στο καφέ «Κάρμα», το βράδυ της Πέμπτης  14 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων μαζί με τους αντιδημάρχους Κάια Φώτη, Κεχαγιά Γιώργο και το Δημοτικό Σύμβουλο Παπαστεργίου Σωτήρη επισκέφτηκε το χώρο κατασκευής των αρμάτων προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη και τις τελευταίες προετοιμασίες.

Ο κ. Παπαδόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε :

«Οι νέοι του Δήμου αυτοσχεδιάζουν θετικά δίνοντας με το κέφι τους και το δυναμισμό τους ιδιαίτερο χρώμα και ατμόσφαιρα στο φετινό Σοφαδίτικο Καρναβάλι. Επιπλέον για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν τόσοι πολλοί φορείς γειτονικών κοινοτήτων , όπως των Γεφυρίων, του Μασχολουρίου, της Αγίας Παρασκευής , του Κέδρου, της Ανάβρας, του Μελισσοχωρίου κ.λ.π,  κι αυτό φανερώνει ότι το Σοφαδίτικο Καρναβάλι που διανύει πλέον την 4η δεκαετία της ζωής του έχει γίνει μέρος του DNA των δημοτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε φορέα και κάθε συνδημότη που δίνει κομμάτια του χρόνου και της ψυχής του για να κρατήσουμε όλοι μαζί στην κορυφή τις Σοφαδίτικες Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε πανθεσσαλικό επίπεδο».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε αποκριάτικους ρυθμούς η Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Να καταβληθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση στους βαμβακοκαλλιεργητές ανεξάρτητα από το ύψος της παραγόμενης ποσότητας»