Ομιλία Κ. Τσιάρα στους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης – «Δεν έχουμε περιθώρια για πειραματισμούς»


Την πεποίθηση του ότι οι Έλληνες πολίτες θα ψηφίσουν θετικά και δεν θα καταψηφίσουν από θυμό, οργή και αντίδραση, αναδεικνύοντας μια ισχυρή Κυβέρνηση στις εκλογές της 6ης  Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τον κ. Τσιάρα υποδέχτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Υπουργός, κ. Κώστας Γκιουλέκας, ενώ προσφώνησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καρδιτσιώτων, κ. Δημήτρης Νάκος, ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στην προσωπικότητα και τον άνθρωπο Κώστα Τσιάρα.

Ο Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ., στην ομιλία του τόνισε, πως  το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πολύ μεγάλο, όπως και η κρισιμότητα των στιγμών που περνά η Ελλάδα. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ επιβάλλεται να έλθει σε συνεννόηση με όλα τα κόμματα, τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς για να επιτευχθεί η αναδιάταξη του κράτους και της οικονομίας. Και αυτό θα επιδιώξουμε από την επόμενη κιόλας μέρα.

Για την Νέα Δημοκρατία αυτό που έχει σημασία είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια. Ο κόσμος, υπογράμμισε,   πρέπει να γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει. Αν δεν παρουσιάσουμε έντιμα τα προβλήματα, τις δεδομένες δυσκολίες και δεν προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο.  Όλοι αυτοί που κινδυνολογούν, που προτείνουν τις εύκολες λύσεις της άρνησης, βάζουν τη χώρα σε περιπέτειες. Τα κόμματα αυτά δεν έχουν ούτε πρόταση, ούτε θέση για την έξοδο από το τούνελ της κρίσης.

Αναγνωρίζω, κατέληξε,  ότι οι πολίτες είναι θυμωμένοι από τα μέτρα που έπληξαν τα εισοδήματά τους. Όμως, η πατρίδα, αυτή τη δύσκολη ώρα δεν αντέχει ψήφο, ούτε θυμού, ούτε διαμαρτυριας. Πρέπει να κατανοήσουμε, πως η χώρα δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς και ακροβατισμούς. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Είναι όμως ανοικτός. Μπορούμε με εθνικό σχέδιο, μαζί με την ελληνική κοινωνία, να τον περπατήσουμε με επιτυχία.

Προηγούμενο άρθρο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραδοσιακού Κλαρίνου στον Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Μαζί θα αγωνιστούμε για την ανάκαμψη, την ανάπτυξη της οικονομίας και την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής»