Ορκίστηκαν 18 νέοι Τεχνολόγοι Ξύλου & Επίπλου


Πραγματοποιήθηκε με λιτό τρόπο η τελετή ορκωμοσίας δεκαοκτώ (18) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας. Στην τελετή παραβρέθηκαν πάνω από εκατό προσκεκλημένοι, σπουδαστές, γονείς και καθηγητές των τριών Τμημάτων του Παραρτήματος Καρδίτσας. Επίσης, συμμετείχαν τοπικοί φορείς και άλλοι επίσημοι, όπως και επιχειρηματίες του κλάδου ξύλου και επίπλου, που κατέκλυσαν το μεγάλο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Καρδίτσας, καθώς και ο Δ/ντής Παραρτήματος Καθ. Στ. Βέργος και οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων Δασοπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων Καθηγητές κ.κ. Τάντος Βύρων και Μαντάνης Γεώργιος, αντίστοιχα. Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ.κ. Κύριλλος, καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου Δρ. Σωτ. Καραστεργίου. Χαιρετισμούς απέστειλε ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος και ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κων/νος Τσιάρας.

Προφορική παρέμβαση στην όλη εκδήλωση έκανε η Συντονιστική Ομάδα κατάληψης του Παραρτήματος Καρδίτσας, που έκανε γνωστά τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των σπουδαστών και μοίρασε σχετικά φυλλάδια στους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή της ορκωμοσίας, όπου οι νέοι απόφοιτοι έδωσαν τον προβλεπόμενο στα ΤΕΙ όρκο.

Ο Προϊστάμενος κ. Καραστεργίου στο σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε ευχές στους νέους αποφοίτους για καλή σταδιοδρομία και υπογράμμισε: «Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, κ. Αντινομάρχη Καρδίτσας, κ. Δήμαρχε Νεβρόπολης Αγράφων, κ. Διευθυντή του Παραρτήματος Καρδίτσας, κ.κ. Προϊστάμενοι των Τμημάτων Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας Τροφίμων του Παραρτήματός μας, κύριοι Συνάδελφοι Καθηγητές και Συνεργάτες, αξιότιμοι γονείς και συγγενείς, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μας Σπουδαστές. Στη σημερινή λιτή τελετή μας 18 σπουδαστές του Τμήματός μας θα λάβουν το πτυχίο τους και ως πτυχιούχοι πλέον Σχεδιαστές και Τεχνολόγοι Ξύλου και Επίπλου θα ενταχθούν στις επιχειρήσεις του κλάδου Ξύλου και Επίπλου στην Ελλάδα και την αδερφική Κύπρο. Αγαπητοί: Κυριάκο, Ανδρέα, Αντωνία, Μιχάλη, Αλκιβιάδη, Αναστασία, Άννα, Μιχαέλα, Μαρία, Αγγελική, Νικολέτα, Αλεξία, Σταύρο, Διονυσία, Χρήστο, Χρυσάνθη, Γιώργο και Τριανταφυλλιά σας ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας! Ξεκινήσατε τις σπουδές σας όταν το Τμήμα μας βρίσκονταν στα πρώτα έτη της λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε για να φτάσει το Τμήμα στο σημερινό επίπεδο. Να μην ξεχνάτε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Αγαπητοί γονείς: σας συγχαίρουμε για τον αγώνα που κάνατε όλα αυτά χρόνια για να προσφέρετε στα παιδιά σας όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους και να είναι σε θέση να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, και εσείς σήμερα εδώ να είστε μαζί μας και να καμαρώνετε! Ένα μέρος του πτυχίου ανήκει και σε σας. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε, καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές».

Οι 18 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου είναι οι ακόλουθοι:

Τσιλάβης Κυριάκος, Μιχαήλ Ανδρέας, Πουσπουτάκη Αντωνία, Κυριάκου Μιχάλης, Γέραλης Αλκιβιάδης, Μαργέτη Αναστασία, Σκέντζου Άννα, Νεντή Μιχαλούλα, Ντουνιαδάκη Μαρία – Ελένη, Στιβακτάκη Αγγελικά, Σκουλίδα Νικολέτα, Ντρουμπογιάννη Αλεξία, Γάτσινος Σταύρος, Τσίπα Διονυσία, Ανδρεόπουλος Χρήστος, Χρυσάνθου Χρυσάνθη, Ζαφειρίου Γεώργιος και Γοναλάκη Τριανταφυλλιά.

Το Τμήμα εκφράζει ευχαριστίες προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας για την προσφορά έντυπου και ψηφιακού υλικού που προσφέρθηκε ως αναμνηστικό δώρο στους νέους αποφοίτους.

Προηγούμενο άρθρο Βραδιά μουσικής στο ΚΑΠΗ Καλλίθηρου
Επόμενο άρθρο Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δ. Κάμπου