Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δ. Κάμπου


Παρουσία της Δημοτικής αρχής, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων καθώς και πολλών δημοτών – ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών – πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14-12-2008 στην πλατεία του Τ.Δ. Σταυρού η καθιερωμένη εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Κάμπου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την μπάντα του Δήμου Καρδίτσας η οποία έπαιξε διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους, ενώ αρκετά πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους δημότες ο Δήμαρχος Κάμπου κ. Κων/νος Παπαλός καλωσόρισε με ευχές όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι τόσο από τη συγκυρία της διεθνούς κρίσης όσο και από την άσχημη οικονομική κατάσταση του βασικού παραγωγικού ιστού που είναι οι αγρότες, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος να είναι πιο φωτεινός, πιο γιορτινός και πιο αισιόδοξος τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και όλοι οι κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι, να διαπνέονται από αισθήματα αλληλεγγύης, αγάπης και έμπρακτης διάθεσης προσφοράς προς τους συμπάσχοντες και ανήμπορους δημότες. Επίσης ευχήθηκε να υποδεχθούν όλοι τη γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο έτος με υγεία και χαμόγελα ευτυχίας. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων καθώς επίσης και το Δήμο Καρδίτσας για την ευγενική χορηγία της μπάντας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Προηγούμενο άρθρο Ορκίστηκαν 18 νέοι Τεχνολόγοι Ξύλου & Επίπλου
Επόμενο άρθρο 1o Πανελλήνιο συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών