Ορκίστηκε η νέα δημοτική Αρχή Παλαμά


 Παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Παλαμά, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Παλαμά κ. Κώστα Πατσιαλή και των νέων μελών του δημοτικού και των τοπικών συμβουλίων του διευρυμένου δήμου Παλαμά.

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, ενώ συμμετείχαν οι ιερείς της περιοχής Παλαμά, Σελλάνων και Φύλλου.

Παρόντες στην τελετή της ορκωμοσίας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, οι δήμαρχοι Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, οι νυν δήμαρχοι Παλαμά κ. Β. Καραδήμος και Σελλάνων κ. Τσαπουρνής, οι πρώην δήμαρχοι Παλαμά κ. Γ. Διδάγγελος και Κ. Έξαρχος, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι της περιοχής Παλαμά κ. Αντ. Αναστασόπουλος και Ιωσήφ Χρούμπ, η πολιτευτής κα Ασημίνα Σκόνδρα, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής του δήμου Παλαμά, κ.ά.

Σε σύντομη ομιλία του, μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο κ. Πατσιαλής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του νέου δήμου Παλαμά, παρά τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν, και εκείνων που προέρχονται από την οικονομική κρίση και τις υπεραυξημένες αρμοδιότητες που θα έχουν οι δήμοι, όπως ορίζεται από το νόμο «Καλλικράτης».

Ο δήμαρχος Παλαμά, εξεδήλωσε εμπιστοσύνη προς τους συνεργάτες του και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τονίζοντας ότι «είναι δυνατό με πνεύμα συλλογικότητας και υπευθυνότητας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών μας».

Με τον «Καλλικράτη», τόνισε ο κ. Πατσιαλής, «δίνονται αυξημένες αρμοδιότητες στους δήμους και μεγάλες υποχρεώσεις για όλους μας. Με τη συμμετοχή και τη συνεργασία των δημοτικών συμβούλων αλλά και των πολιτών, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Μέσα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, καλούμαστε να διαχειριστούμε την τύχη του τόπου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να θέσουμε σε νέα τροχιά ανάπτυξης την περιοχή μας και να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στον τόπο μας για να παραδώσουμε στη νέα γενιά μια καλύτερη κατάσταση…».

Σας αποστέλλουμε προς δημοσίευση Δελτίο Τύπου και φωτογραφικό υλικό από την ορκωμοσία των αιρετών του δήμου Παλαμά, που έγινε την Τετάρτη 22/12/2010, στις 11 π.μ.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Ξεμπλόκαρε ο Ε-65
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την πανεπιστημιακή Χορωδία της Νις και τη Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου Ευθυμιάδη