Ο Γ΄Παιδικός Σταθμός καλοσωρίζει το καλοκαίρι με…ποντικο-μαγειρέματα και γατοϊστορίες


Μια όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 20/06/2013 τα παιδιά και οι γονείς του Γ’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων των Π.Σ.Δ.Κ. και οργανώθηκε με πολύ ζήλο και αγάπη από τις παιδαγωγούς του Γ΄ Παιδικού Σταθμού.

Στην αρχή παρακολούθησαν κουκλοθέατρο με θέμα «Ο γάμος της ποντικούλας» από το κουκλοθέατρο Λαμίας και στην συνέχεια στην αυλή του Σταθμού και στο πολύ όμορφα επιμελημένο σκηνικό, τα παιδάκια πήραν μέρος σε μουσικοκινητικά δρώμενα με θέματα τα ποντικο-μαγειρέματα και τις γατοϊστορίες, καθώς και για το καλοκαίρι.

Ταξίδεψαν στο δικό τους μαγικό κόσμο του παιχνιδιού, της ξεγνοιασιάς και του κεφιού. Τραγούδησαν, χόρεψαν με τις δασκάλες τους, έπαιξαν παιχνίδια, και ευχήθηκαν σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Το καλοσώρισμα έγινε από την Προϊσταμένη του Σταθμού Κα Ευαγγελία Νοτοπούλου.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε η Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα. Λίνα Τζέλλου, η οποία επισήμανε ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό συντελεί ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο, καταβάλλοντας καθημερινά μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε, τα παιδιά να νοιώθουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον χώρο των Παιδικών Σταθμών.

Ακολούθησε δεξίωση σ΄έναν όμορφα επιμελημένο μπουφέ που ετοιμάστηκε από το προσωπικό και τις μητέρες των παιδιών.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γ. Καπράνας: Ένας χρόνος διακυβέρνησης της τρικομματικής κυβέρνησης