Ειδήσεις

Ο Δήμος Μουζακίου διένημε τρόφιμα στους άπορους


Ολοκληρώθηκε με ομαλότητα η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ για το μήνα Απρίλιο. Σε αυτή τη φάση τα προϊόντα που μοιράστηκαν περιλαμβάναν πορτοκάλια, ζάχαρη, σάλτσα, λάχανο , σαμπουάν κτλ . Η ΔΗΚΕΔΗΜ μερίμνησε ώστε οι δικαιούχοι να ενισχυθούν με περισσότερα είδη και για το λόγο αυτό διένειμε μανταρίνια από τον Α. Σ. Αγρολική Γη και ακτινίδια που παραχώρησε η παραγωγός κ. Λεμονίτη από την Κατερίνη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός καθώς και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα Φανή Τσιρογιάννη εύχονται σε όλους καλό Πάσχα και η Ανάσταση του θεανθρώπου να αποφέρει φώτιση και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους και λιγότερη φτώχεια.

Tέλος όσοι δημότες του Δήμου Μουζακίου νοιώθουν την ανάγκη, να αξιοποήσουν τις δυνατότητες της ΔΗΚΕΔΗΜ, που κάνει πολύ σοβαρή κοινωνική προσπάθεια, και να απευθυνθούν στα γραφεία της. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2445043446 για τη Δημοτική Ενότητα Μουζακίου, 2441082110 για τη Δημοτική Ενότητα Παμίσσου και 2441352424 για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης πρωινές ώρες»

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει
Επόμενο άρθρο Μουσικολοθεολογική πασχάλια εκδήλωση στον Παλαμά