Ο Δήμος Παλαμά τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου


Με διοργανωτή φορέα τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Παλαμά και με τη συνεργασία των Σχολικών Μονάδων, των Μαθητικών Κοινοτήτων και του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά, οι Παλαμιώτες τίμησαν την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

          Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δ/ντής του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά κ. Νίκος Ευθυμιάδης, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος, ο Αντινομάρχης κ. Γιάννης Σβάρνας, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Βασίλειος Καραδήμος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και Σχολικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Φιρφιρής, ο Προϊστάμενος του 4ου Γραφείου κ. Ηλίας Αναστασίου, οι Πρόεδροι των Μαθητικών Κοινοτήτων και η κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

          Στην αρχή της εκδήλωσης διαβάστηκε μήνυμα που απέστειλε ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.

          Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ποιήματα από τους μαθητές των Σχολείων του Παλαμά Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και τραγούδια από τις χορωδίες και την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά.

          Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά κ. Απόστολος Φιρφιρής ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης τον κ. Νίκο Ευθυμιάδη, την κ. Λιάνα Μίσσα, την κ.Γεωργία Μπολορίζου, την κ. Κατερίνα Μπολορίζου, τον κ. Βάιο Εκκλησιάρχη και όλα τα παιδιά της χορωδίας.

          Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση από τους ιερείς της Πόλης και της περιοχής και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης.

          Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Νταής, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λόϊας, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, όλοι οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γονείς των μαθητών και πολλοί Δημότες.

          Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παλαμά «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ» (πρώην Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων), καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε παλμός, συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια.

Προηγούμενο άρθρο Σπεύσατε μέχρι 21 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθρο Μαγευτικό το αφιέρωμα στον Σίμωνα Καρά