Ο δήμος Παλαμά τίμησε το Πολυτεχνείο


Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βαϊόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Πάτας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρουμπ, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά κ. Ντίνας, διευθυντές και καθηγητές των σχολείων του Παλαμά, κ.ά.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής, εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά κ. Νίκος Ευθυμιάδης.

Μικτή χορωδία παιδιών και εφήβων του ΔΩΠ απέδωσε τραγούδια για το Πολυτεχνείο και μαθητές των σχολείων του Παλαμά είπαν ποιήματα για την ηρωική εξέγερση στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, το Νοέμβρη 1973, κατά της δικτατορίας.

Μετά την εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στην κεντρική πλατεία και κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο της Αντίστασης, στη μνήμη όσων έπεσαν αντιστεκόμενοι στη Χούντα των συνταγματαρχών.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας σε Α΄ προβολή « IMMORTALS-ΑΘΑΝΑΤΟΙ »
Επόμενο άρθρο Ομιλία Δημάρχου Καρδίτσας στην εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου