Ο Δ. Καρδίτσας και η ΔΕΤΑΚ παρουσιάζουν την Ελενα Παπαρίζου


Tην Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

          

          «αρχίζει το party !!!»

Η Έλενα Παπαρίζου η απόλυτη ελληνίδα pop star, πραγματοποιεί για πρώτη φορά μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα (Summer tour 2008).

Μια υπερπαραγωγή με πρωτοποριακά σκηνικά, υπερσύγχρονους φωτισμούς, πολυμελές χορευτικό σχήμα και δέκα κορυφαίους μουσικούς, περιοδεύει από αρχές Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (SUMMER TOUR 2008).

Η Έλενα με αυτό τον τρόπο, θα δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία σε όλους τους Καρδιτσιώτες  που αισθάνθηκαν υπερήφανοι για τη νίκη της στην EUROVISION, να τη δουν από κοντά και να ακούσουν όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, από το «Αν είχες έρθει πιο νωρίς», το «Μαζί σου», το «Υπάρχει λόγος», «Το φιλί της ζωής» μέχρι και το «Mambo», το «Gigolo», το «Κάτσε καλά»  και σαφώς το «My number one»!

Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και τραγούδια από το νέο cd της, «Βρίσκω το λόγο να ζω» που κυκλοφορεί από τις αρχές του Ιουνίου. Ήδη το τραγούδι «Πόρτα για τον ουρανό» παίζεται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ένας δίσκος που θεωρείται ο καλύτερος της καριέρας της και κινείται σε πιο ώριμους pop-ethnic και rock ρυθμούς. Η παραγωγή και οι ενορχηστρώσεις έγιναν από την ομάδα DON-K ενώ η ηχογράφηση  πραγματοποιήθηκε στα καλύτερα studio της Αθήνας και της Στοκχόλμης. Οι συντελεστές του νέου δίσκου πολλοί, από καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς έως νέους ταλαντούχους δημιουργούς.

Η Έλενα όμως δεν θα είναι μόνη… Μαζί της θα βρίσκεται ο Μάνος Πυροβολάκης, ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο γνωστός λυράρης που αγαπήθηκε με «Το χαμόγελο σου», το «Όλα για όλα» και το «Τι μας ενώνει» και αποθεώθηκε με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα»!

Ο Μάνος εκτός από τις παραπάνω επιτυχίες θα τραγουδήσει κομμάτια και από το πρόσφατο album του «Στον έρωτα δεν υπάρχει νικητής», όπως την επιτυχία «Αν η αγάπη» που έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.

Η Έλενα Παπαρίζου με τον Μάνο Πυροβολάκη θα βρεθούν και μαζί στη σκηνή, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα με ντουέτα που σίγουρα θα εκπλήξουν και θα συζητηθούν!

Έλενα Παπαρίζου «Summer Tour 2008»,

Μείνετε συντονισμένοι σε ένα party με πολλή μουσική, ρυθμό, χορό, φαντασία και αγάπη!!!

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Τηλεόραση του Alpha – το ραδιόφωνο Sfera και το περιοδικό Down Town.

Χρυσός χορηγός είναι η Cyta – η πορτοκαλάδα ΗΒΗ και το Plaisio Computers.

Προηγούμενο άρθρο Στο κατώφλι της εξόδου ο Π.Τατούλης
Επόμενο άρθρο Πρωταθλητές οι ΕΜΠΟΡΟΙ στο ποδόσφαιρο