Πρωταθλητές οι ΕΜΠΟΡΟΙ στο ποδόσφαιρο


Η ομάδα των ΕΜΠΟΡΩΝ κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Δήμου στο ποδόσφαιρο επικρατώντας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΟΦΑΔΩΝ με 3 – 2 στο συναρπαστικότερο τελικό των τελευταίων χρόνων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Ο αγώνας επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις στους λιγοστούς θεατές που αψηφώντας τον καύσωνα βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου καθώς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Οι ΕΜΠΟΡΟΙ προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με κεραυνό του Κρανή και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον ίδιο παίκτη στο 67ο  λεπτό αφού λίγο νωρίτερα αστόχησαν σε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Πέτσας και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.Οι ποδοσφαιριστές των Σοφάδων κατάφεραν να ξαναμπούν στον αγώνα με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Κάιας στο 75και να ισοφαρίσουν σε 2 – 2 ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο ίδιος στο 84΄.Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα κριθούν στην παράταση ακριβώς στο τελευταίο λεπτό ο Τζέλλος Χ. με σούτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3 -2 δίνοντας τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα των ΕΜΠΟΡΩΝ.

Οι ΕΜΠΟΡΟΙ ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πέτυχαν μια δίκαιη νίκη ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ που για δεύτερη σερί χρονιά έπαιξαν στον τελικό.

ΕΜΠΟΡΟΙ: Παπαευθυμίου, Κατσάρας, Ψαρρής, Γκατζίκης, Καραχάλιος, Παπαβασιλείου, Τζέλλος Χ,

Τζέλλος Β, Κρανής, Κουτλής , Πέτσας. (Ζευγαράς, Γεωργαντζάς)

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Μπέρος, Σκάρλος, Καραζάχος, Παλούκης, Σαλαγιάννης, Τσεκούρας, Κάιας, Μπαιράμης, Αθανασόπουλος, Κατσιάβας, Κερβανίδης (Θεοδωράκος, Σακκάς, Μπαντής, Τσολάκης, Παπάρας)

Μετά το τέλος αγώνα ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τον πρόεδρο του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α κ. Σωτήρη Αντωνίου, Δημοτικό Σύμβουλο.  

                                                                    

Προηγούμενο άρθρο Ο Δ. Καρδίτσας και η ΔΕΤΑΚ παρουσιάζουν την Ελενα Παπαρίζου
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων