Ειδήσεις

Ο Ηλίας Χατζής για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδιτσομάγουλας


Η διοίκηση ενός δήμου, μιας κοινότητας είναι αρετή. Για να διοικήσεις χρειάζεται τόλμη, αποφασιστικότητα, εντιμότητα και όλα τα χαρίσματα ενός ηγέτη. Ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος, από τους πολιτικούς άνδρες που ανέδειξε η χώρα μας, στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της είπε, <<Ανηκομεν εις την δυσιν>>. Ήξερε γιατί έπρεπε να ανήκουμε εκεί.

Για να γίνω όμως συγκεκριμένος και να έρθω σε ένα θέμα, που δημιουργήθηκε εκ του μη όντως, για το «Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδιτσομάγουλας», θα ήθελα να επισημάνω δυο τρία πραγματάκια για την ενημέρωση των κατοίκων του δημοτικού διαμερίσματος.

Κε δημοτικέ σύμβουλε της παράταξης ΑΛΕΞΑΚΟΥ και αντιπρόεδρε του ΔΟΠΑΚ  Κ . Γαλανοπουλε και κε πρόεδρε του δημοτικού διαμερίσματος Κρδιτσομαγούλας ΑΛ. Αντωνοπουλε!!!! Το αθλητικό κέντρο της κοινότητας ανήκει στον ΔΟΠΑΚ, ο οποίος με την υπ’ αριθ. 189/ 4-10-16 απόφαση του όρισε τον γράφοντα, υπεύθυνο για τα αθλητικό και πολιτιστικό κομμάτι της κοινότητας, για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία. Την απόφαση αυτή κε Γαλανοπουλε Κ. Ομόφωνα την αποδέχθηκε όλο το Δ. Σ και φυσικά εσείς κε Γαλανοπουλε Κ την οποία και υπογράψατε( απόφαση δημοσιεύεται παρακάτω). Φαίνεται όμως  πως μόνο μέλημά σας κε αντιπρόεδρε του ΔΟΠΑΚ  Γαλανοπουλε Κ. είναι η είσπραξη του μισθού σας και μόνο, αφού περί των αθλητικών ουδεμία σχέση έχετε και είμαι σίγουροςπως δεν γνωρίζετε τι  έχει μέσα το κλειστό γυμναστήριο. Αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκεστε στην αντιπροεδρία από αυτά που πήρατε έχετε προσφέρει έστω και ένα ευρώ για την λειτουργία του?

Κε πρόεδρε Αντωνοπουλε ΑΛ. Όταν δημιουργούνταν τα προβλήματαστο αθλητικό κέντρο και κάποιος τα έλυνε και εσείςανακουφιζόσασταν, τότε ήταν όλα καλά? Γιατί πήρατε βαθιά ανάσα όταν ανατέθηκε στον γράφοντα η διαχείριση του αθλητικού κέντρου? Να σας πω εγώ γιατί!!! Γιατί έχετε μάθει να μην αναλαμβάνετε ποτέ τις ευθύνες  σας. Όπως είπα και στον πρόλογό μου, η διοίκηση είναι αρετη,  εσύ κε πρόεδρε στερείσαιαυτής της έννοιας και ξέρεις γιατί? Διότι έχεις συμβούλους σαν τον κο Γαλανοπουλο. Το να ανήκεις κάπου δεν είναι κακό. Πρέπει να ξέρεις όμως που ανήκεις και γιατί ανήκεις εκεί. Στην κοινωνία της Καρδιτσομαγούλας όμως δεν ανήκεις γιατί με τις ενέργειες σου προσπαθείς να διχάσεις τους δημότες. Εσύ κε πρόεδρε ανήκεις στον κο Αλεξακο και μόνο εκεί.

Κύριοι  το γυμναστήριο το έκαναν ξανά χώρο άθλησης οι γυναίκες που σήμερα γυμνάζονταιεκεί, με προσωπική δουλειά και απώλεια χρόνου από τις οικογένειες τους. Βρήκαν την χαρά τους. Εσείς οι δύο με τις ενέργειες σας και με έμμεσο τρόπο προσπαθείτε να τις απομακρύνετε και από αυτόν το χώρο. Το γυμναστήριο δεν είναι ο άλλος χώρος που αποτελεί αβατο.

Η Καρδιτσομαγουλα θα παραμείνει ενωμένη είτε σας αρέσει είτε όχι. Το αθλητικό κέντροανήκει σε όλους τους Καρδιτσομαγουλιώτες και όλοι έχουν δικαίωμα να γυμνάζονται σε αυτό. Αρκεί μόνο να

Τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και οι κανόνες ασφαλείας.

ΥΣΤΕΡ. Κε αντιπρόεδρε του ΔΟΠΑΚ και κε πρόεδρεαφήστε την προηγούμενη πρόεδρο έξω από τις επιδιώξεις σας γιατί και εκεί θα βγείτε ζημιωμένοι. Μια χαρά έκανε την δουλειά της. Με την ευκαιρία τα μηχανήματα του γυμναστηρίου επισκευαστήκαν και επισκευάζονται ακόμη. Μήπως γνωρίζετε ποιος πληρώνει γι’ αυτά;

Γράφει ο Ηλίας Χατζής, δημοτικός σύμβουλος, τακτικό μέλος του ΔΟΠΑΚ

Προηγούμενο άρθρο Την Παρασκευή 12 Απρίλη απεργούμε και διεκδικούμε!
Επόμενο άρθρο Απάντηση στον κ. Σχορετσανίτη για το πρόγραμμα έργων και τον δανεισμό του Δήμου Καρδίτσας