Ειδήσεις

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στην ΠΕΘ Καρδίτσας


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Τοπικού Παραρτήματος Καρδίτσας της Πανελλήνιας Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ).

Η ζεστή και σε οικογενειακό κλίμα εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ), ενώ προηγήθηκε η τέλεση του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά ο οποίος βρίσκεται στον περίβολο της σχολής.

Παρόντες στην εκδήλωση των Θεολόγων της Καρδίτσας ο πρόεδρος της ΠΕΘ Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο σχολικός σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ01 με έδρα τη Λαμία Δρ. Δημήτριος Φύκας, ο διευθυντής του ΙΣΔΕ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, καθώς και ο πρόεδρος του Παραρτήματος των Θεολόγων Λάρισας Δημήτριος Οικονόμου.

Τα προβλήματα του κλάδου των Θεολόγων επεσήμανε στους παραβρισκόμενους ο πρόεδρος της ΠΕΘ κ. Σπαλιώρας, ενώ από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Τιμόθεος στάθηκε στην ανάγκη της παρουσίας των Θεολόγων μέσα στη ζωή και το έργο της τοπικής Εκκλησίας ώστε να επιλύονται πολλά από τα προβλήματα του ποιμνίου.

Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε ένα όμορφο φωτογραφικό λεύκωμα που αφορούσε την πόλη της Καρδίτσας.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ