Ο Καραγκιόζης συνάντησε τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου


 Ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό απόλαυσαν οι μικροί μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας την Τετάρτη το πρωί στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καρδίτσας που βρίσκεται στη συνοικία Σεισμόπληκτα Καμινάδων.

Μια ωραία έκπληξη είχαν ετοιμάσει γι’ αυτά τα στελέχη των παιδικών βιβλιοθηκών με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη και τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών.

Τα παιδιά ενθουσίασε η παρουσία του γνωστού συντοπίτη Καραγκιοζοπαίχτη Θωμά Χάρμπα που φιλικά συμμετείχε και με αγάπη και μαεστρία παρουσίασε τις εξαιρετικές χειροποίητες φιγούρες του, συνοδεύοντας την κίνησή τους με αστείες ατάκες και πειράγματα.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς τσιγγανόπαιδες που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν δει ποτέ παράσταση Καραγκιόζη. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους φιγούρες και να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο θέατρο σκιών.

Σ’ ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας μετά την πολύ πετυχημένη συνάντηση και γνωριμία των παιδιών με τον Καραγκιόζη ανανεώσαμε το ραντεβού μας με την υπόσχεση μιας παράστασης Καραγκιόζη στον οικισμό τους.

Προηγούμενο άρθρο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
Επόμενο άρθρο Γυαλιά ηλίου και σωστή προστασία