Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος με τους ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος βρίσκεται στο πηδάλιο της τοπικής Εκκλησίας ωστόσο οι σχέσεις του με την τοπική κοινωνία και όλες τις παραγωγικές τάξεις είναι άριστες και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σε καθημερινή βάση.
Κάτι ανάλογο έγινε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου μιας και ο νέος Ποιμενάρχης της Καρδίτσας κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε επίσκεψη στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά, κυριολεκτικά ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους παραγωγούς αλλά και τους Καρδιτσιώτες οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν τα ψώνια τους.
Ο Μητροπολίτης που συνοδευόταν από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου καθώς και από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. π. Δημήτριο Θεοδωρόπουλο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του μόχθου που εργάζονται σκληρά στη λαϊκή αγορά και να πληροφορηθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο κ. Τιμόθεος θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλους τους κοινωνικούς φορείς της πόλης και της Ιεράς Μητρόπολης μιας και είναι ο Πνευματικός πατέρας όλων των πιστών και επιθυμεί να έχει άμεση επαφή μαζί τους, αφού κατά καιρούς έχει δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Δύο νέες υποτροφίες από το Ίδρυμα Αλλαμανή
Επόμενο άρθρο Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για την ευρωπαϊκή ημέρα στοματικής υγείας