Ο ΠΟΚ συνεχίζει την πετυχημένη πορεία στο 2014


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία εφήβων ο αθλητής του ομίλου μας Σούλιος Ζήσης στον 4ο ποδηλατικό αγώνα δρόμου Ομφάλιος 2014, που διεξήχθη στους Δελφούς την 01/06/2014. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα, με πολλά ανηφορικά κομμάτια ο Ζήσης κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Θωμάς Κολοκύθας έτρεξε με πάθος και δύναμη τερματίζοντας στην 6η θέση, έχοντας αρκετά προβλήματα με την αλλαγή ποδηλάτου που έκανε. Ο Άρης Παππάς στην κατηγορία αντρών κατάφερε να τερματίσει.
Ο αθλητής Βασίλειος Βαρλάμης πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters που διεξήχθη στην Κόρινθο και κατάφερε να τερματίσει στην 34η θέση δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων του ομίλου μας οι αθλητές, Μπανάσιος Ευθύμιος, Γεώργιος Ντάντος, Ακρίβος Απόστολος, Γιωττάκος Κων/νος, Κάλφας Κων/νος, Μπάμπης Ελευθερίου, Κολοκύθας Σπύρος, Ντανοβασίλης Γεώργιος, Λάππας Στεριάδης και Μπρούτσος Γεώργιος συμμετείχαν στο Brevet Παλάμα 200χλμ και μετά από μια όμορφη διαδρομή τερμάτισαν όλοι με διάθεση και κέφι.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές για τις επιδόσεις και τις προσπάθειες τους και τους ευχαριστεί που ”ταξιδεύουν” τη φανέλα της Καρδίτσας σε όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθρο Κρίσεις πανικού και η αντιμετώπισή τους
Επόμενο άρθρο Πρότυπο περιβαλλοντικό πρόγραμμα από το 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσας