Ο Σπ. Ταλιαδούρος σε εκδήλωση με τους Καρδιτσιώτες των Τρικάλων


Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σπ. Ταλιαδούρος, τ. Υφυπουργός Παιδείας σε εκδήλωση  με Καρδιτσιώτες που διαμένουν στην πόλη των Τρικάλων τόνισε:

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο αποφασιστικό σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της. Δυόμιση χρόνια μετά το δραματικό καλοκαίρι του 2012, οπότε η ευρωπαϊκή πορεία και η διεθνής παρουσία της χώρας είχαν φτάσει στο σημείο «μηδέν», χάρη στις μεγάλες προσπάθειες της κυβέρνησης και στις ανείπωτες θυσίες του Ελληνικού Λαού, η πατρίδα μας ξέφυγε από το «χείλος του γκρεμού». Άφησε πίσω τον εφιάλτη της οικονομικής χρεοκοπίας και της κοινωνικής κατάρρευσης. Μέσα από πρωτοφανείς σε ένταση και έκταση μεταρρυθμίσεις, αλλά και πρωτόγνωρες σε δυσκολίες δοκιμασίες των πολιτών της, η Ελλάδα πέτυχε να αλλάξει πορεία. Κατόρθωσε να μπει, μετά μια παρατεταμένη περίοδο αστάθειας, ξανά σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης και ελπιδοφόρας προοπτικής. Απαλλαγμένη από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και διδαγμένη από τα λάθη που παραλίγο να επιφέρουν την καταστροφή, μπορεί πια να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αρκεί να συνεχίσει με συνέπεια στον ίδιο δρόμο.

Δυστυχώς, σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή της εθνικής πορείας, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που ζητούν να σταματήσουμε την προσπάθεια στη μέση του δρόμου. Μια παράταιρη συμμαχία λαϊκιστών της αριστεράς και της άκρας δεξιάς, επενδύοντας στη δικαιολογημένη κοινωνική κόπωση από τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, παίζοντας με τους θεσμούς ανέκοψαν την πορεία της χώρας προς το μέλλον και με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσαν πρόωρες εκλογές. Και ενόψει αυτών των εκλογών δημαγωγούν ασύστολα. Παριστάνουν ότι έχουν το «μαγικό ραβδί» για να δώσουν «εύκολες λύσεις» σε δύσκολα προβλήματα, ενώ γνωρίζουν πως αυτή η πρακτική του «λεφτά υπάρχουν» μας οδήγησε στα αδιέξοδα που με αιματηρές θυσίες αγωνιζόμαστε σήμερα να ξεπεράσουμε. Υπόσχονται επιστροφή στο καταστροφικό παρελθόν, ενώ η χώρα είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσει το δρόμο προς το μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το αν η Ελλάδα θα συνεχίσει σταθερά προς το Αύριο ή αν θα γυρίσει πίσω στο καταστροφικό παρελθόν. Αν θα προστατεύσουμε ως κοινωνία όσα με μόχθο και θυσίες κατακτήσαμε. Ή αν θα τα «τινάξουμε όλα στον αέρα», στερώντας από τη γενιά μας την ελπίδα και από τα παιδιά μας την προοπτική για ένα καλύτερο Αύριο».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Με σχέδιο και ελπίδα
Επόμενο άρθρο Καμμένος και Νικολόπουλος επιστράτευσαν τον Κ. Νιζάμη για την Καρδίτσα