Ειδήσεις

Ο Τεχνόδρομος δεν υιοθετείται, αναβάλλεται


Όλοι οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν ότι πίσω από την κομψή τοποθέτηση ο Τεχνόδρομος αναβάλλεται για φέτος λόγω ανεπαρκούς χρηματοδότησης ότι ο Δήμος δεν έχει αποπληρώσει ακόμα την επιχορήγηση ούτε για τον περσινό Τεχνόδρομο. Μέρος της επιδότησης χορηγήθηκε τον Ιούνιο και τα υπόλοιπα δεν έχουν δοθεί ακόμα έως σήμερα. Εμείς ως Εμπορικός σύλλογος για να μπορεί να υλοποιείται απρόσκοπτα ο Τεχνόδρομος κάναμε στο Δήμο την παρακάτω πρόταση.

Η αρχική πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου προς το Δήμο για την υλοποίηση του Τεχνόδρομου:

΄΄ O Tεχνόδρομος δεν πρέπει να αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Πρέπει να δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή με μέλη από το Δήμο, τον Εμπορικό σύλλογο, άλλους πολιτιστικούς συλλόγους ακόμα και ιδιώτες που ενδιαφέρονται πραγματικά. Το Ν.Π.Δ.Δ. να έχει συγκεκριμένο προϋπολογισμό κατ΄ έτος όπως και οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι. Οι δημότες θα προσφέρουν με τα έργα τους και με δωρεές. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε Τεχνόδρομο ανεξάρτητα ποιός είναι Δήμαρχος ή πρόεδρος του Εμπορικού ή ότι άλλο. Τουλάχιστον για κάτι τόσο όμορφο όπως ο Τεχνόδρομος αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι για να τον διαφυλάξουμε και κάθε χρόνο να τον κάνουμε και καλύτερο. ΄΄

Δείτε τη διαφορά προσέγγισης του Τεχνόδρομου από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου και από την πλευρά του Δήμου Mουζακίου.

Αντί για απάντηση μάθαμε μέσω του τύπου ότι ο Δήμος υιοθέτησε τον Τεχνόδρομο.

 

Tα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Φαντασμαγορική η έναρξη της Παυσιλυπούπολης
Επόμενο άρθρο Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες