Πάνω από 120 εκθέτες στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας – Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 7 Οκτώβρη


 Μόνο ως μεγάλη επιτυχία της Οργανωτικής Επιτροπής της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε ως χώρα, στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 120 εκθέτες. Το παραπάνω στοιχείο δόθηκε μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Ζυγογιάννης, Κηρύκος και Παπαδάκος. Ο κ. Παππάς αφού ευχαρίστησε τους συνεργαζόμενους για τη διοργάνωση φορείς, τόνισε πως η έκθεση φέτος θα πραγματοποιηθεί σε έναν -και μόνο- επίπεδο χώρο και η κορδέλα των εγκαινίων θα κοπεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έξω από το χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Τόνισε ιδιαίτερα ότι η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις των επιχειρηματιών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων της χώρας σ’αυτή (Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας, Αρκαδίας, Κοζάνης, Κορινθίας και Θεσπρωτίας), ενώ κατέληξε καλώντας όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση και τους πολύ ενδιαφέροντες τομείς που αυτή θα παρουσιάσει (γεωργία – κτηνοτροφία, δόμηση – κατοικία, ΜΜΕ-διαφήμιση, τουρισμός – αγροτουρισμός, ενέργεια & τεχνολογία περιβάλλοντος, αυτοκίνητο).

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κώστας Ζυγογιάννης κατά την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών που θα συμμετάσχει και φέτος στη διοργάνωση με 13 επιχειρήσεις που θα καλύψουν 200 τετραγωνικά περίπου, ενώ εστίασε  στις παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τη γευσιγνωσία (τόσο σε αποστάγματα όσο και σε φαγητά). Ο κ. Κηρύκος προέτρεψε τον κόσμο να στηρίζει πρώτα και πάντα τις Καρδιτσιώτικες επιχειρήσεις και στη συνέχεια τις Θεσσαλικές, ελληνικές και τέλος τις ξένες έτσι ώστε και οι επιχειρηματίες να ευημερούν -όσο τους επιτρέπεται- αλλά και να μπορούν να προσλαμβάνουν και να αξιοποιούν ντόπιο προσωπικό. Τέλος ο κ. Παπαδάκος εξήρε τη συμμετοχή -για πρώτη φορά φέτος- του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα προσφέρουν «κοφτή» σε όλους τους επισκέπτες.

Προηγούμενο άρθρο Δεν περισσεύει κανείς στο Υπουργείο Πολιτισμού - Οι Αρχαιολόγοι της Καρδίτσας αλλά και όλης της Θεσσαλίας συμμετείχαν στη χθεσινή πανελλαδική απεργία
Επόμενο άρθρο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά: Η Επιτυχία της αιμοδοσίας απόδειξη της ευαισθησίας των αιμοδοτών