Π.Α.Μ.Ε: Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη του δήμου Καρδίτσας


 Μετά τα μνημόνια της ΕΕ και της κυβέρνησης, μετά τη δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων,  μετά την εκτίναξη του ποσοστού ανεργίας στην περιοχή μας σε δυσθεώρητα ύψη, έρχεται ο δήμος Καρδίτσας να αποφασίσει  για αυξήσεις των τελών φωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης κλπ.

 Παρά τις προεκλογικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των τελών,  η δημοτική αρχή απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις αντιλαϊκές στοχεύσεις του «Καλλικράτη» καλεί  και πάλι τον καρδιτσιώτικο  λαό να συνεισφέρει από το ανύπαρκτο ή άγρια  πετσοκομμένο εισόδημά του. Φαίνεται πως πολύ νωρίς ξεχάστηκαν τα καλά λόγια της προεκλογικής περιόδου και μετά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του δήμου Καρδίτσας έρχονται να προστεθούν επιπλέον χαράτσια σε όλους τους δημότες.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ θεωρεί πως δεν ευθύνεται ο καρδιτσιώτικος λαός ούτε για τις πολιτικές της κεντρικής εξουσίας να καταδικάσει σε υποχρηματοδότηση τους δήμους ούτε για τα ελλείμματα που είναι βέβαιο πως θα επικαλεσθεί η διοίκηση του δήμου Καρδίτσας προκειμένου να δικαιολογήσει τις επιλογές της.

Καλούμε τους εργαζομένους, τις γυναίκες τους επαγγελματίες σε δυναμική και οργανωμένη αντίδραση σήμερα Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία μπροστά από το δημαρχείο.

Να μη δεχθούμε νέες δυσβάστακτες επιβαρύνσεις.

Να μην επιτρέψουμε καμιά αύξηση τελών.

Αν περάσουν αυτά θα ακολουθήσουν και άλλα ακόμη χειρότερα.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Σαλαγιάννη για τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όλων όσων άσκησαν κυβερνητική εξουσία
Επόμενο άρθρο Απάντηση Υπουργού Δικαιοσύνης στη Μ. Θεοχάρη για το Ειρηνοδικείο Μουζακίου