Πανηγύρι στο Εξωκλήσι του Αγ. Νικολάου Τ.Δ. Μητρόπολης


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 31/5/2008 το ετήσιο πανηγύρι στο εξωκλήσι του Αγ. Νικολάου στο Τ.Δ. Μητρόπολης. 

Η δημοτική αρχή οργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση με κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην αρχή της βραδιάς εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Μητρόπολης και στη συνέχεια οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι γεύτηκαν παραδοσιακό πλιγούρι με πρόβειο κρέας και γλέντησαν με τη δημοτική ορχήστρα  του Αποστόλη Μετσοβίτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού μας κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος, Αναγνωστόπουλος Γεώργιος, Ρόβλιας Κωνσταντίνος, Σταθάκης Άρης βουλευτής  Β’ Αθηνών Νέας Δημοκρατίας, παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των πολιτικών γραφείων του προέδρου της βουλής των Ελλήνων κ. Σιούφα Δημητρίου και του Υφυπουργού, Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου, οι Νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Σκόνδρα Ασημίνα, Μαρκούτης Αντώνιος, Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Μητρόπολης κ. Γεώργιος Γιοβάνης, ο Δήμαρχος  Ιτάμου κ. Βασίλης Τσαντήλας, ο Δήμαρχος  Αρνης κ. Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Δήμου Μητρόπολης, ο Υποδιοικητής της σχολής στρατονομίας κ. Λεωνίδας Γιοβάνης, ο επόπτης εργασίας κ. Γατζαποστόλης Λάζαρος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μητροπολιτών Αθήνας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μητρόπολης τόνισε ότι πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της ασφαλτόστρωσης του Εξωκλησιού και του οικισμού Ράζιας όπως επίσης να δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση για την ύδρευση του οικισμού από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης.

Προηγούμενο άρθρο Επισκευάζεται το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Άνοιγμα στην κοινωνία των πολιτών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας