ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΠΕΤΥΧΕ Η ΠΑΣΕ


 Συνεδρίασαν σήμερα στο Νομαρχιακό Κατάστημα Λάρισας τα μέλη της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής με την ευρεία σύνθεση.  Εκτός από σύνολο των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας, συμμετείχαν  στη συνεδρίαση και οι Βουλευτές Έκτορας Νασιώκας, Σούλα Μερεντίτη, Νίκος Σαλαγιάννης, Μαρία Θεοχάρη, Χρήστος Μαγκούφης, Τσιάρας Κων/νος, Νίκος Λέγκας, Αστέριος Ροντούλης, εκπρόσωποι των Βουλευτών Ντίνου Ρόβλια και Μάξιμου Χαρακόπουλου  και  εκπρόσωποι φορέων και  επαγγελματικών οργανώσεων.

Μηνύματα συμπαράστασης απέστειλε το σύνολο των υπολοίπων βουλευτών της Θεσσαλίας εκτός της κας Διώτη.

Στη συνεδρίαση εκφράστηκε καθολικά η συμπαράταξη όλων των εκπροσώπων των φορέων της Θεσσαλίας για την απεμπλοκή των εργασιών μεταφοράς νερού από τον Αχελώο από τις δικαστικές περιπέτειες και για την ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε να αποσταλεί νέο κοινό αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό που θα συνυπογράφεται από το σύνολο των Βουλευτών, Νομαρχών, προέδρων ΤΕΔΚ, προέδρων Επιμελητηρίων, με αίτημα την ισχυρή πολιτική στήριξη του έργου και τη δρομολόγηση όλων των ενεργειών που θα κατατείνουν στην επανέναρξη των εργασιών και την ταχεία  ολοκλήρωση του έργου.  

Προηγούμενο άρθρο Με το σχέδιο της κυβέρνησης μπορούμε να βγούμε από την κρίση
Επόμενο άρθρο ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΙ