Παραδίδονται στη ΔΕΗ οι δηλώσεις άρνησης πληρωμής του χαρατσιού


Συνεχίζεται η συλλογή δηλώσεων όσων κατοίκων του δήμου Παλαμά καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι, στην «Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι» της ΔΕΗ στον Παλαμά.
Η Επιτροπή θα συγκεντρώσει σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα το βράδυ (6-8μμ), στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, όσες δηλώσεις καταναλωτών δεν πλήρωσαν ακόμα το λογαριασμό ρεύματος και την Τρίτη το μεσημέρι θα τις παραδώσει στη ΔΕΗ, ενώ παράλληλα θα γίνουν και τα ασφαλιστικά μέτρα για να μην διακοπεί η παροχή ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι.
Η «Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι» καλεί όσους κατοίκους του δήμου Παλαμά που δεν έχουν πληρώσει ακόμα τη ΔΕΗ, να πληρώσουν σε ATM το ποσό που αντιστοιχεί στο ρεύμα-ΕΡΤ-Δήμο (και όχι το χαράτσι) και να προσέλθουν σήμερα Παρασκευή ή Δευτέρα  (6-8μμ) στον Αγροτικό Σύλλογο Παλαμά να κάνουν την δήλωση καταθέτοντας φωτοτυπίες του λογαριασμού της ΔΕΗ και της απόδειξης από το ΑΤΜ.
Η «Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι» εφιστά την προσοχή σε δύο σημεία:
1.    Ακόμα κι αν έχει λήξει  ο λογαριασμός, μπορεί να πληρωθεί από το ΑΤΜ.
2.    Από την ερχόμενη Τρίτη που θα παραδοθούν οι μέχρι τώρα δηλώσεις στη ΔΕΗ, θα συνεχιστεί η συγκέντρωση των δικαιολογητικών μόνο κάθε Παρασκευή βράδυ (6-8) στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, για όσους έχουν καθυστερήσει την εξόφληση του ρεύματος.

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού στα εγκαίνια του Παντοπωλείου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Επόμενο άρθρο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας: Το Μουσικό Σχολείο πάει….Μέγαρο και …..Μουσείο Ακρόπολης