Ειδήσεις

Παραδόθηκαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το 2ο Κύπελλο Αγάπης


Η ΔΗΚΕΔΗΜ παρέλαβε την Τρίτη 3/4/18 τρόφιμα από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», τα οποία συνέλεξε κατά τη διάρκεια των αγώνων βόλεϊ, του 2ου Πασχαλινού Κυπέλλου Αγάπης, που διοργάνωσε ο Σύλλογος την 30/3 & 1/4/2018.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι» παρουσία του Δημάρχου κ. Κωτσού, του Αντιδημάρχου κ. Μπαλατσού και του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Γκαραβέλα.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, μετά την παραλαβή δήλωσαν τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» για τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει αφού και στο παρελθόν έχει βοηθήσει με εκδηλώσεις του να συγκεντρωθούν τρόφιμα, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός μπορεί να δώσει στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε αποδεικνύεται ότι δεν χάνεται η ανθρωπιά, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, η αγάπη και η αλληλεγγύη. Το «Βοήθεια στο Σπίτι», σαν υπεύθυνη δομή της ΔΗΚΕΔΗΜ που σχολείται με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα τα διανείμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Προηγούμενο άρθρο Συναγερμός για την υπεράσπιση της ειρήνης!
Επόμενο άρθρο Η ομάδα δρόμου της IPA στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος