Παρατείνεται η έκθεση με έργα από την Πινακοθήκη Καναλίων στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας


Παρατείνεται η έκθεση με έργα από την Πινακοθήκη Καναλίων – αίθουσα «Άρης Θέος» που παρουσιάζεται από την 23η Μαΐου 2015 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.).

Η έκθεση αυτή μας επιτρέπει να γνωρίσουμε την πινακοθήκη του όμορφου και γραφικού χωριού του νομού μας. Η Πινακοθήκη Καναλίων – αίθουσα «Άρης Θέος» ιδρύθηκε το 2012 με ενέργειες του Πολιτιστικού Σύλλογου Καναλιωτών Καρδίτσας της Αθήνας. Η αρχική ιδέα ανήκε στον αείμνηστο φιλότεχνο Άρη Θέο, ο οποίος προσέφερε για τον σκοπό αυτό 11 έργα από την προσωπική του συλλογή. Σταδιακά δημιουργήθηκε μία ευρύτερη συλλογή, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας εκτίθεται στην παρούσα έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας.

Τα έργα που παρουσιάζονται έχουν γίνει από τους: Αχιλλέα Αϊβάζογλου, Δημήτρη ΒάλλαΜαρία Βάλλα, Μάγδα Βαμβατήρα, Ευαγγελία Βασσάλου, Γιώργο Γούλα, Άννα Γρηγόρα, Τάσο Δήμου, Άκη Κοτρώτσιο, Πέτρο Κουφοβασίλη, Άρη Λιάκο, Παναγιώτη Μπαρκαλή, Γιώργο Νικολαΐδη, Άνι Πέτκοβα, Στέφανο Πρίντσιο, Ευγενία Πυργιώτη και Παντελή Σαμπαλιώτη.

Η έκθεση παρουσιάζεται στον 2ο όροφο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας.

ωράριο λειτουργίας

Κυριακή & Δευτέρα: κλειστά

Τρίτη & Παρασκευή: 9π.μ. – 1μ.μ. & 6μ.μ. – 9μ.μ.

Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο: 8π.μ . – 2μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πάνω σε μια θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη