Πρωτοσέλιδο

Παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στον οικισμό Μαύρικα


Συνεχείς είναι οι προσπάθειες του Δήμου Καρδίτσας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού Μαύρικα.

Η Τεχνική Υπηρεσία σε συνεργασία και συντονισμό με τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες σειρά παρεμβάσεων και εργασιών σε κοινόχρηστους χώρους του οικισμού.

Ειδικότερα μηχανήματα του Δήμου πραγματοποίησαν εργασίες συντήρησης δρόμων του οικισμού με στρώση 3Α.    Επίσης σε ασφαλτοστρωμένα τμήματα αποκαταστάθηκαν λακκούβες με ασφαλτικό μίγμα.             Πραγματοποιήθηκε ακόμη κοπή χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους με μικρό γεωργικό ελκυστήρα .

Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων δράσεων στον οικισμό που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο χρονικό διάστημα όπως η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων, η τοποθέτηση πράσινων συμβατικών κάδων απορριμμάτων, ο εθελοντικός καθαρισμός του οικισμού κτλ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Κων/νο Ξυλομένο  Καθαριότητας κ. Παναγιώτη Μαντζιάρα και Πρασίνου κ. Τριαντάφυλλο Τίκα, επισκέφθηκαν τον οικισμό και συνομίλησαν με τους κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν.

Όπως τόνισαν η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και τις συνθήκες διαβίωσης τους, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων υποδομής.

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά αθλητικού υλικού σε σχολεία του Παλαμά
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Σταύρου Θεοδωράκη στη Θεσσαλία